Hillaktief
Image default
Dienstverlening

Snel en makkelijk uw naambord besteld bij De Naambordenspecialist

Heeft u een nieuw naambordje nodig? De Naambordenspecialist heeft een ongelofelijk grote collectie naamborden. Zoekt u een RVS naambordje voor naast uw voordeur? Op onze site ziet u de ruime collectie RVS naamborden. Maar ook voor houten bordjes voor bij de stal van uw paard kunt u bij ons terecht. Bij ons is er ook de mogelijkheid om een naambord geheel persoonlijk te maken, zoals bijvoorbeeld met een foto van uw huisdier. U kunt de foto die u op het naambord wilt hebben naar ons toesturen per email, samen met uw verdere wensen en wij zullen vervolgens uw persoonlijke naambord in orde maken voor u.

Bestel en ontwerp uw naambord online

Een naambord bestellen kan makkelijk online via onze site, www. denaambordenspecialist. nl. Op onze overzichtelijke site kunt u eerst bekijken van welk materiaal uw naambord moet worden. Heeft u hierin een keuze gemaakt dan kunt u het desgewenste bordje kiezen. Bij elk bord ziet u welke opties er mogelijk zijn qua lettertype, kleur en grootte. Veel naamborden worden gratis bezorgd binnen Nederland. Voor de grotere borden zoals de uithangborden worden verzendkosten gerekend tot Euro 5,95. Wij leveren onze naamborden ook binnen en buiten Europa. Wilt u uw naambord liever ophalen? Dat kan in onze winkel in Heemskerk.

Kunststof naambordjes, kleine bordjes en leuk geprijsd

Zoekt u een klein naambordje voor een leuke prijs? Dan zijn onze kunststof naambordjes zeer geschikt voor u. De kunststof naambordjes zijn verkrijgbaar in elke maat. Kunt u de maat die u wenst niet vinden op de site? Neem dan contact met ons op, dan zorgen wij dat uw bordje de gewenste afmeting krijgt. De naambordjes van kunststof zijn in tal van kleuren en kleurencombinaties verkrijgbaar. De bordjes zijn eenvoudig te bevestigen met schroefjes of zelfklevend tape.

Heeft u vragen over onze naamborden? U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer       0251 241364 of ons een email sturen naar info@ denaambordenspecialist. nl. U kunt ook op onze website een contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

https://www.denaambordenspecialist.nl/