Hillaktief
Image default
Woning en Tuin

Unieke meubels op maat laten maken door specialisten nabij Utrecht

Behalve meubels op maat, is het bij Amelia’s Hoeve uit Ameide, nabij Utrecht, ook mogelijk om verlichting op maat te laten maken. Op de website van deze onderneming vindt u een geruime selectie van de verlichting die standaard verkrijgbaar is. Op het moment dat u iets anders zoekt, kunt u contact opnemen met één van de medewerkers en is het mogelijk om een afspraak te maken om samen verder te gaan kijken wat uw wensen zijn en hoe deze tot een ontwerp kunnen leiden van uw gekozen meubels op maat. Bij deze specialist bent u verzekerd van vakmanschap.

Passende verlichting bij uw nieuwe meubels

Bij dit bedrijf is er een geruime sortering van verlichting te vinden. Als u meubels op maat nabij Utrecht heeft laten maken en u wilt het plaatje completeren, dan is het zeker de moeite waard om de verlichtingsmogelijkheden bij Amelia’s Hoeve te bekijken. Zij verkopen sfeerverlichting, waarmee u een lichtval in huis kunt creëren die past bij de sfeer van uw woning. Verder beschikken ze over een breed scala aan industriële lampen, denk hierbij aan bureaulampen en vloerlampen. Deze zouden een prachtige aanvulling kunnen zijn op oude en antieke meubels. Ook op het gebied van ledverlichting leveren zij vele mogelijkheden, bijvoorbeeld prachtige lichtbollen van led voor zowel binnen als buitenshuis. Vintage is in deze tijd helemaal hot en kan daarom ook niet ontbreken in het assortiment.

Bezoek de showroom van deze specialist

Net als bij meubels op maat, is het in Utrecht ook mogelijk om de bestaande verlichting aan te passen naar uw zin. In de grote showroom van ruim 4.500 m2 kunt u het assortiment aanschouwen. Aanpassingen aan bijvoorbeeld de vintage verlichting of de industriële lampen kunnen in overleg zeker gemaakt worden. U kunt op zaterdag de showroom vrij bezoeken. Gedurende de week is dit alleen mogelijk op afspraak. Vindt u niet wat u zoekt? Laat het de medewerkers weten en wellicht is het mogelijk om een compleet eigen ontwerp te maken. Zo kunt u zowel verlichting als meubels op maat laten maken in de omgeving van Utrecht.

https://www.amelias.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe kies ik de ideale trapleuninghouder zwart?

Harmonicadoek of een schaduwdoek: wat is jouw ideale zonwering?

Strand in de tuin