Hillaktief
Image default
Bloemen

Eenvoudig en snel je bloemen laten bezorgen in regio Amsterdam

Is het weer tijd om een mooi geschenk te geven aan iemand die je liefhebt? Gewoon zomaar, of met een mooie reden? Dan is het een goed idee om een prachtige bos bloemen te laten bezorgen bij hem of haar in regio Amsterdam. URBANBLOOM is dé bloemenzaak waar je dit eenvoudig en snel regelt. Niet alleen heb je de keuze uit heel veel boeketten bloemen, het bezorgen kan ook nog eens heel snel gedaan zijn in regio Amsterdam. Als je namelijk voor 12.00 uur je bestelling plaatst, is het mogelijk om de bloemen vandaag nog in huis te hebben.

Volg een workshop en maak de mooiste creaties

Kijk jij ook altijd met zoveel verwondering naar bloemisten die de mooiste creaties van bloemen maken? Wil je dit ook leren? Dan biedt URBANBLOOM uit Amsterdam je een workshop bloemschikken aan. In deze bloemenzaak word je door bloemstylisten de fijne kneepjes van het vak geleerd. Kies zelf je favoriete bloemen uit, leer meer over de biologie van bloemen en ontdek wat er gebeurt als je bloemen in een vaas hebt geschikt. Je leert daarnaast ook hoe je je bloemen zo lang mogelijk mooi houdt en ook de do’s en don’ts worden met je besproken. Je bent welkom om al je vragen te stellen en het enthousiaste team beantwoordt deze graag voor je. Aan het einde van de workshop pak je je boeket naar behoren in en neem je het mee naar huis. Zo kan je er nog een poosje trots naar kijken!

Nooit meer zonder boeket in huis

Deze bloemisten in Amsterdam bezorgen ook met regelmaat jouw bloemen in Amsterdam middels een bloemenabonnement. Zo zit je nooit meer zonder bloemen en voel je altijd een zonnige en warme sfeer in huis. Kies zelf hoe vaak en waar je je boeket wilt ontvangen en verder hoef je niets meer te doen!

https://urbanbloom.nl/

Gerelateerde artikelen

U vindt een ruim assortiment bij deze bloemist nabij Woudenberg