Hillaktief
Image default
Dienstverlening

Verleng de levensduur van uw dak met all-in dakonderhoud van De Dakmakers

Voor reparaties, renovaties of all-in dakonderhoud aan uw dak kunt u terecht bij De Dakmakers. Wij zijn een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf en zijn gehuisvest in Alphen aan den Rijn. Vanuit Alphen aan den Rijn zijn wij werkzaam in de regio ’t Groene Hart, de Randstad en daarbuiten. Dakdekkersbedrijf De Dakmakers bestaat al meer dan 30 jaar, in al die jaren hebben wij zeer veel ervaring opgedaan. Al onze vakmensen zijn goed opgeleid via een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Ook heeft iedereen jarenlange werkervaring. Wij vinden kwaliteit en veiligheid zeer belangrijk, wij volgen in ons werk dan ook de laatste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit op. Doordat wij ons houden aan de eisen van veiligheid en kwaliteit hebben we het VCA certificaat in handen. Ook zijn wij aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie van dakdekkersbedrijven.

De Dakmakers werken veilig, secuur en professioneel

Periodiek uw dak laten inspecteren is geen overbodige luxe. Een goed onderhouden dak is een gezond dak en loopt veel minder risico op grote schade. Wanneer een van onze vakmensen bij u langskomt om uw dak te onderhouden zal hij uiterst secuur te werk gaan. Elke Dakmaker gaat met zijn persoonlijke beschermmiddelen het dak op, veiligheid staat immers bovenaan bij ons! Vervolgens onderwerpen we uw dak aan een grondige inspectie en zal, waar nodig, het dak gerepareerd worden. Wij maken uw dak ook meteen helemaal schoon.

Eerlijk en onafhankelijk dakadvies

Alle vragen die u heeft over uw dak kunt u stellen aan De Dakmakers. Wij geven altijd eerlijk en onafhankelijk dakadvies. Voor ons is geen vraag te gek, we hebben overal wel een antwoord op en vinden het een uitdaging om goede oplossingen te bedenken. Door onze jarenlange ervaring hebben we namelijk al heel wat gezien, van blikseminslagen tot branden en van jacuzzi’s tot zonnepanelen op daken. Dus of er nu een probleem is met uw dak of u heeft juist de wens om uw dak te verduurzamen, wij komen onze kennis graag met u delen.

https://www.dakmakers.nl/

Gerelateerde artikelen

De Waarde Van Groepstherapie

Scheidingmediation inschakelen

Glazen vloerluiken: alles over de meerwaarde van deze luiken