Hillaktief
Image default
Woning en Tuin

Vision frames: hoe pas je die het beste toe?

Heb je al eens gehoord van vision frames? Deze frames vormen een nieuw fenomeen die een grote impact kunnen hebben op de levens van mensen. Ze helpen namelijk bij het creëren van innerlijke vrede. De beste vision frames in Amsterdam en wijde omgeving vind je bij Merengue de Beet. Zij heeft een atelier in de stad en laat de dromen en wensen van mensen aan de hand van een coherente serie frames werkelijkheid worden. Ook begeleidt ze mensen bij het creatieve proces en zet ze zich actief in voor anderen om hen tijdens hun creatief proces tot bloei te laten komen. Het creatieve proces heeft tot doel het zoeken naar de kern van de mens. Balans, rust en ook verbondenheid spelen hierin een belangrijke rol. Je krijgt een 100% persoonlijke aanpak, met één-op-één begeleiding. Zelfontplooiing staat hierin centraal.

Deze specialist uit Amsterdam gebruikt diverse hulpmiddelen

Het creatief proces wordt gezien als zoektocht naar talloze middelen tot zelfontplooiing. Er wordt hierbij onder andere gebruikgemaakt van zogenaamde ‘balance key cards’, evenals van ‘ritual bowls’. Deze hulpmiddelen hebben bijzondere werkingen. Wil je er meer over weten, dan staat het je vrij om met atelier Merengue de Beet in Amsterdam contact op te nemen. Vision frames, die tijdens de begeleiding steeds meer vorm krijgen, mogen worden opgevat als visualisaties van je onderbewuste. Dit heeft het gunstige effect dat ze mensen helpen te reflecteren op hun eigen bestaan en hun plek in de wereld. Vision frames geven eveneens uitdrukking aan de band die je hebt met je dierbaren. Ook met reeds overleden dierbaren.

Hoe soul practice er in de praktijk uitziet

Soul practice is een term die duidt op het uiting geven aan de ziel, aan wat er zich in het binnenste van je ziel afspeelt. De frames creëren een inspirerende omgeving die in het hier en nu is geworteld. Zo’n omgeving helpt je bovendien geheel tot jezelf en tot rust te komen.

https://merenguedebeet.nl/