Hillaktief
Image default
Aanbiedingen

Wat betekent het om een Pentagrammen-kaart als tarot dagkaart te trekken?

Hier lees je wat Pentagrammen betekent als tarot dagkaart.

Tarot-kaart: Aas van Pentagrammen (Pentagrammen)

Probeert u vandaag u geluk te halen. Kijkt u uit naar koopjes, hetzij in een winkel, in een reisbureau of op aandelen op de beurs. Herkent u de kans die zich in het bijzonder voordoet en investeer daarin, waar het niet alleen om kortstondig voordeel gaat. Legt u dus vandaag de bouwstenen voor een project dat u ook op de lange termijn goed doet.

Tarot-kaart: 2 van Pentagrammen (Pentagrammen)

Vandaag moet u alles niet zo serieus nehmen, maar met een korreltje zout. Ga een beetje speels door de dag en stel u flexibel op, probeer iets uit en als het niet meteen lukt dan probeerd u het nog een keer net zolang tot het u wel lukt., of u geen zin meer heeft. Morgen is er weer een dag.

Tarot-kaart: 3 van Pentagrammen (Pentagrammen)

Verheugd u zich op de dag van vandaag. Het beloofd uiterst levendig te worden. Misschien trekt u erop uit in de natuur, waar geest en ziel bijtanken kunnen. Maar ook in uw dagelijks leven waait een inspirerende wind die creatieve ideen en vruchtbare impulsen met zich meebrengt. Iets waar u al lang over tobt kan vandaag aan het licht komen en dat wat tot nu nu toe stagneerde zal een krachtige duw in de goede richting beleven. Alles wat u nieuw begint, heeft een goed uitzicht om zich tot iets moois te ontpoppen. Uw uitgesproken zin voor het natuurlijke ontwikkelingsproces laat u instinktief het juiste doen.

Tarot-kaart: 4 van Pentagrammen (Pentagrammen)

Vandaag bent u overvoorzichtig en wilt helemaal op zeker spelen U stelt u daarbij alleen niet zo gericht op. U houdt zich zo stevig aan iets vast , dat dat de aangelegenheid niet goed doet en u uiteindelijk misschien wel het tegendeel van wat u eigenlijk bereiken wilde geprovoceerd. Bedenkt u zich dat overdreven vasthouden aan deze levenswijze, zo blokkeren kan dat u uiteindelijk steeds in een kring rond blijft draaien.Gaat u eens na of u lauter uit angst handelt of dat u werkelijk wat belangrijks in zekerheid wilt stellen. Wanneer dat zo is moet u deze dag daarvoor gebruiken.

Tarot-kaart: 5 van Pentagrammen (Pentagrammen)

U bent vandaag blut, of iets anders dwingt u om het rustiger aan te doen. Het word in elk geval geen dag waarbij u inspanningen vruchten afwerpen, of de dingen vlot verlopen. Misschien is het ook een gebrek aan toewijding en geborgenheid. Ergens heeft u het gevoel dat het u aan middelen ontbreekt. U kunt zich er het beste op in stellen dat u nog een heel traject of een broze weg voor u heeft, die u voorzichtig maar vastbesloten overwinnen kunt en zult.

Tarot-kaart: 6 van Pentagrammen (Pentagrammen)

Vandaag zult u grootaardig zijn en iemand ondersteunen waarvoor u partij heeft gekozen. U zult hem financieel verder helpen, of u tegenover hem toegeefelijk, begripvol en tolerant op stellen. Aan de andere kant mag u er ook zelf op rekenen van anderen wat te ontvangen, hulp en ondersteuning te vinden of dankbaar en met vreugde te leven want uw inzet, uw doen en laten en uw betrokkenheid worden daadwerkelijk beloond.

Tarot-kaart: 7 van Pentagrammen (Pentagrammen)

Vandaag luidt het: “geduld is een schone zaak” ook wanneer u tot die mensen behoort , die deze uitspraak niet graag horen, moet u zich vandaag niet tot hectische of of ongeduldige handelingen laten verleiden. Stel u geduld liever op de proef en wees u er van bewust dat u een kansrijke gebeurtenis door voorbarigheid in gevaar kunt brengen. luister naar de chinese wijsheid: ” Wil je iets snel voor elkaar krijgen, neem er dan de tijd voor”. Als geduld voor u geen probleem is, dan kunt u rustig achterover leunen en erop vertrouwen dat met de tijd alles goed komt.

Tarot-kaart: 8 van Pentagrammen (Pentagrammen)

Vandaag is het een goede tijd om wat nieuws te beginnen. Het zij dat u op uw werk een nieuwe weg in slaat of nieuwe opdrachten overneemt, het zij dat u een lang verwachte wens begint te verwezelijken. Wat u ook begint, het heeft goede vooruitzichten om zich tot iets langdurigs en prettigs te ontwikkelen. maar overschat uzelf niet, wees u ervan bewust dat u in uw nieuwe omgeving nog onervaren bent en begin liever eerst klein, voordat u aan iets groots begint.

Tarot-kaart: 9 van Pentagrammen (Pentagrammen)

Maakt u zich op voor een aangename verassing. Misschien komt het met de post of als onverwacht bezoek. Het is ook mogelijk dat het op uw werk gebeurd. Het kan ook geen kwaad als u het geluk zelf een kans geeft, indien u zelf aktief wordt. Grijp deze kans en ga op zoek naar de schat. Doe iets dat u tot nu toe nooit gedaan zou hebben, probeer iets nieuws uit of koopt u tenminste een lot.

Tarot-kaart: 10 van Pentagrammen (Pentagrammen)

Gaat u er vandaag helemaal voor. De vruchten wachten om geplukt te worden. Maakt u zich van de mogelijkheid bewust, dat u het leven wat te bieden heeft. Herkent u uw innerlijke en uiterlijke rijkdom, en gunt u uzelf en anderen iets moois. Als u op het punt staat om een zaak af te sluiten, of een goede aanbieding krijgt om geld te verdienen, moet u deze dag daarvoor gebruiken. Alles wat u vandaag aanpakt heeft een goede kans om u blijvend vreugde bezorgen.

Tarot-kaart: Schildknaap van Pentagrammen (Pentagrammen)

Vandaag biedt zich de enige echte kans aan, die u vertrouwen kunt. Ook als u er misschien helemaal niet op gerekend heeft. Houd u ogen open, zodat u het niet mist als er zich bijvoorbeeld de mogelijkheid voordoet om goed geld te verdienen, men u praktische hulp of standvaste ondersteuning aanbied. Misschien gaat het ook wel om een goede mogelijkheid om van de sensuele kant van het leven te genieten. Grijpt u deze kans aan en neemt u uitgebreid de tijd om er met volle teugen van te genieten.

Tarot-kaart: Ridder van Pentagrammen (Pentagrammen)

Vandaag kan men u zeker niet om de vinger winden. U heeft zich gedegen bewezen en laat u niet door spekulaties verleiden. Daarmee heeft u de beste voorwaarden als het om belangrijke, langdurige stappen gaat, en voldoende doorzettingsvermogen en een gezond realiteitsgevoel om moeilijke zaken op te lossen. Zijn dergelijke zeken niet te doen dan moet u zich afvragen of u niet te koppig en te onbeweeglijk bent. Misschien moet u een ongewone stap zetten, om een zinvolle ervaring te beleven, waar u nog lang en met een fijn gevoel aan terug zult denken.

Tarot-kaart: Koningin van Pentagrammen (Pentagrammen)

Laat u zich vandaag niet van de wijs brengen of onder druk zetten. Doe wat u zich voorgenomen heeft in vrijheid en bezonnenheid. U weet dat goede wijn met de jaren rijpt. Houd u daarom uw langdurige doel in de gaten, en bewerk uw akker met geduld en grondigheid, zodat het tegen die tijd een rijke oogst geeft.

Tarot-kaart: Koning van Pentagrammen (Pentagrammen)

Vandaag plukt u de vruchten van uw inspanningen en kunt u van het succes daarvan genieten. Word u van uw rijkdom bewust, en rust u op uw lauweren rustig uit. Komt u daarbij op ideeen welke plannen u hierna wilt verwezelijken dan is dat een goed teken. Evenzogoed en belangrijk is het om de komende tijd dat wat u bereikt heeft goed te verzekeren. Misschien zal er vandaag een man veel voor u betekenen die geheel goedaardig is, maar die ook een nuchtere kant heeft. Luistert u naar zijn goede raad of neem een voorstel aan.

 

Trek elke dag je tarot dagkaart of lees meer over je sterrenbeeld.