Hillaktief
Image default
Entertainment

Horoscoop voor elk sterrenbeeld deze maand

In deze horoscoop lees je een voorspelling voor elk sterrenbeeld deze maand!

Gefeliciteerd beste sterrenbeeld Stier! Dit wordt een maand vol overvloed. Mediteer hier ook op, en kijk goed wat je onbewuste opvattingen zijn over geld. Heb je misschien ideeen overgenomen van je ouders die de toestroom van financiele overvloed eigenlijk belemmeren? Zijn er opvatttingen die je hebt overgenomen uit de maatschappij? Wees je er goed van bewust dat jij de baas van je eigen gedachten bent. Je gedachten beinvloeden je werkelijkheid, dus droom groots en hou hoop. Je kunt ook op carrieregebied een baanaanbod of nieuw project krijgen waar je al maanden naar uitkijkt.

Beste Tweelingen, Mercurius en Venus staan deze maand in je teken, waardoor je meer kansen krijgt voor vriendschappen, romantiek en connecties! Mediteer op dankbaarheid. Kijk nog eens terug op momenten dat je je verbonden voelden met anderen, je verwonderde over de natuur of andere aangename herinneringen. Door de invloed van de overvloedige planeet Jupiter kun je ook positieve veranderingen verwachten in je carriere. Je verdient alle zegeningen die jouw kant op komen! Wees niet bang om je hart te openen. Laat het leven ook terug van jou houden!

Beste Kreeft, de komende maand staat je veel vernieuwing te wachten in je spirituele belevenis! Probeer weer eens wat vaker te mediteren of yoga te doen. Al is het maar een paar minuten, je zult merken dat het nu extra krachtig is. Laat je lichaam je op een intuitieve manier duidelijk maken wat je nodig hebt en stem hier op af om er beter naar te leren luisteren. Je hoeft je niet elke dag tot een geforceerd ritueel te dwingen. Probeer de vreugde en voordelen van je spirituele beoefening te (her)ontdekken. Ook is dankbaarheid een belangrijk thema voor je deze maand. Probeer positieve herinneringen weer voor de geest te halen en probeer ook echt met je lichaam te voelen hoe je het toen ervoer. Laat alles weer helemaal tot je komen.

Beste Leeuw, meestal vind je het wel makkelijk om nieuwe vrienden te maken en nieuwe hobby’s of activiteiten te verkennen. De afgelopen maanden is dit met alle lockdowns natuurlijk wat lastiger geweest, maar de sterren staan gunstig voor meer van deze activiteiten. Bovendien gaat Jupiter de komende maanden het sterrenbeeld Vissen in, waardoor je een sterkere connectie met het Universum zult voelen. Je wordt gezegend en dat voel je heel sterk! Mediteer op je hechte relaties en kijk waar je verbeteringen kunt aanbrengen. Laat je niet van de wijs brengen door aanhoudende kwesties die je de passie in je hart doven.

Beste Maagd, deze maand kunnen je relaties enorm helen. Als je single bent, dan kun je iemand ontmoeten die op dezelfde golflengte zit en je diepste verlangens deelt. Als je al een partner hebt, dan staan er veel veranderingen te wachten waardoor jullie elkaar kunnen vergeven voor oud zeer en een nieuwe start kunnen maken. Mediteer erop dat je liefde waard bent om wie je <em>bent</em> niet om wat je doet of hebt. Laat je perfectionisme en je innerlijke criticus los. Voel hoe de liefde je omarmt en in je vloeit. Ook op carrièregebied zal alles beter vloeien en kun je een bonus of toonaangevend project krijgen. Qua gezondheid is het belangrijk dat je erop let dat je je niet teveel zorgen maakt, want dit put je energie uit. Wees dankbaar voor je lichaam en prijs het. Je zult merken dat je dan veel meer energie voelt!

Beste Weegschaal, je voelt je deze maand zowel mentaal als emotioneel heel fijn en sterk. Wees je diep bewust en sla dit vreugdegevoel als het ware op, zodat je er ook in de toekomst tijdens mindere perioden weer aan terug kunt denken en het opnieuw kunt voelen. Blijf werken aan dankbaarheid en positief denken, want hier kunnen veel gezondheidsverbeteringen vandaan komen. Je zult merken dat je beter slaapt, je spijsvertering soepeler verloopt en je meer veerkracht hebt zodat stress je minder deert. Zorg er deze maand ook oor dat je relaties nog wel resoneren met je waarden. Blijf jezelf hoe dan ook trouw!

Beste Schorpioen, Saturnus keert retrograde, en dit helpt je om veel familiekwesties te helen. Mediteer op hoe het zou zijn om je vrij te voelen van oude wrok, terwijl je tegelijkertijd gezonde grenzen stelt. Maak ook wat ruimte vrij in je huis om te mediteren of rustig te reflecteren. Het is bovendien een goede periode om oude troep in je huis waar je niks meer aan hebt of die symbool staan voor emotionele bagage op te ruimen. Je relaties zullen ook verbeteren wanneer er meer ruimte in je hart en geest is om meer liefde te laten bloeien!

Beste Boogschutter, dit wordt een maand vol vreugde! Neem weer eens contact op met vrienden die je uit het oog bent verloren. Het is ook een fijne periode om herinneringen op te halen met je partner. Als je single bent, dan kun je iemand ontmoeten met wie je veel gemeen hebt. Mediteren is moeilijk voor jou met je drukke geest, maar probeer toch elke dag er vijf minuten voor uit te trekken. Je kunt dit ook in de natuur doen en gewoon diep ademhalen. Je zult merken dat je je meer gegrond voelt en in contact met je intuïtie.

Beste Steenbok, door de gezamenlijk invloed van Saturnus, Venus en Mercurius krijg je deze maand spontane ideen om je carriere en financien te verbeteren. Ook is er iemand die je al een tijdje van een afstandje in de gaten houdt, en diegene kan ervoor zorgen dat je een nieuwe positie of carriere optie krijgt. Je kunt deze maand ook informatie krijgen over simpele dingen die je gezondheid verbeteren. Probeer te mediteren op positieve gedachten en affirmaties.

Beste Waterman, Saturnus keert deze maand retrograde in je teken, waardoor je je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen enorm kunt versterken en verinnerlijken. In zowel nieuwe als bestaande relaties leer je manieren om gezonde grenzen te stellen, zodat jullie samen kunnen groeien, zonder afhankelijk te zijn. Je voelt je dan veilig in je intieme relaties, maar tegelijkertijd kun je ook je invidualiteit behouden. Voor bestaande relaties kan dit best een zwaar proces zijn, omdat je met oude gewoonten breekt. Maar je kunt dit zeker! Ook op financieel gebied staat je meer voorspoed te wachten. Mediteer op zelfliefde en zelfwaardering.

Beste sterrenbeeld Vissen, Jupiter komt de komende twee maanden je teken binnen, en dit brengt veel geluk en fijne gedachten mee! Je zult merken dat alles soepel verloopt, je veel geluk hebt en veel ’toevalligheden’ gunstig voor je uitpakken. Hierdoor is het ook een gnstige periode om extra te mediteren, want je zult merken dat je geest wat sneller rustig wordt. Ook helpt dit om je hart te helen en oud zeer los te laten, zodat er meer ruimte vrij komt voor overvloed en begeleiding. Kijk eeerlijk naar jezelf en vraah jezelf af of je soms misschien een slachtofferrol aanneemt. Zijn er nog aspecten aan jezelf waar je niet zo hard aan gewerkt hebt? Neem dan nu actie om het alsnog te doen, en je zult zien dat je veel en snel resultaten boekt.

Beste Ram, Jupiter beweegt de komende twee maanden in het sterrenbeeld Vissen, en dit geeft je spritueel leven een enorme boost. Let goed op je dromen. Luister naar inspirerende muziek. Breng tijd door in de natuur. Als je het moeilijk vindt om stil te zitten om te mediteren (wat typisch is voor een Ram), probeer dan eens te lopen, zwemmen of yoga te doen. Wees aanwezig met je lichaam terwijl je beweegt.
Het is ook een goede maand om weer contact op te nemen met oude vrienden. Maak tijd voor ze vrij, zelfs als je het druk hebt. Het zal het waard zijn!

Lees meer over je
horoscoop