Hillaktief
Image default
Woning en Tuin

Wat is EPS vulmateriaal voor de zitzak?

Wat is EPS vulmateriaal voor de zitzak precies en waarom is het een goede keuze wanneer de vulling van uw zitzak aan vervanging toe is? EPS is een materiaal dat op piepschuim lijkt. We hebben het over een hardcellige soort plastic, ook wel geëxpandeerd polystyreen. Piepschuim is daarentegen een geëxtrudeerd polystyreen. EPS, dat gebruikt wordt als vulmateriaal voor een zitzak, is geëxpandeerd. Dit betekent eigenlijk dat het is ‘opgeblazen’, waarbij het materiaal veel groter is geworden dan het oorspronkelijk is. Voor 98 procent bestaat het materiaal uit lucht. EPS wordt voor meerdere doeleinden gebruikt, waaronder ook als opvulmateriaal van verpakkingen, om de inhoud van de verpakking te beschermen tijdens transport.

De grijze +++ EPS parels gebruiken als vulling voor een zitzak

U kunt het best gebruik maken van de grijze +++ EPS parels, online te bestellen bij EPS Parelshop. Deze extra duurzame parels zijn perfect als vulmateriaal voor de zitzak. Dit heeft vooral te maken met het feit dat deze korrels het vermogen hebben zich in vorm aan te passen. Wanneer u plaatsneemt op de zitzak, dan vormen de parels zich naar uw lichaam. Hierdoor geniet u van een uitzonderlijk comfort. Staat u op, dan nemen de parels hun eigen vorm weer aan. Zij kunnen dit proces jarenlang herhalen zonder aan kwaliteit te verliezen. Kiest u voor grijze +++ EPS parels als vulling voor uw zitzak? Dan bent u er zeker van dat u er lange tijd optimaal van geniet.

Bestel de juiste hoeveelheid EPS parels

Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid vulmateriaal aan een zitzak toe te voegen. Te weinig is niet goed, maar te veel is ook niet comfortabel. Check het label of de productomschrijving van de zitzak om te zien hoeveel vulmateriaal u voor de zitzak nodig heeft. Bij EPS Parelshop kunt u de grijze +++ EPS parels bestellen in diverse hoeveelheden.  

Gerelateerde artikelen

Deskundig schilderwerk door een ervaren schilder in Zeeland

Harmonicadoek of een schaduwdoek: wat is jouw ideale zonwering?

Een glijbaan van Speeltoestel-Koning.nl voor het meeste speelplezier