Hillaktief
Image default
Banen en opleidingen

Webdeveloper

Webdeveloper

Functie

Voor een internationaal bedrijf regio Waregem kijken we uit naar versterking voor de marketingafdeling. Je biedt er enerzijds ondersteuning aan de webdevelopers en anderzijds aan de PIM-verantwoordelijke. Bijgevolg heb je een heel divers takenpakket: data-input in de database, productinformatie inputten, catalogi en de webshop updaten. Het database-gebeuren is een vrij groot deel van je takenpakket. Het is dan ook jouw taak om de database te structureren. Je biedt ook ondersteuning in de webprojecten.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiele, internationale omgeving. Tegenover jouw technische en creatieve skills staan een vast contract en marktconforme verloning.

Jouw profiel

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met een achtergrond in webdevelopment (graduaats- of bacheloropleiding) en kennis van Adobe-software (Indesign, Photoshop & Ilustrator). Ervaring met data-input en databases is zeer mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Bereidheid om deze (soms repetitive) taken uit te voeren is belangrijker. Ervaring of kennis van grafische projecten zijn zeker ook mooi meegenomen.

Professioneel (gerichte) bachelor (PBA), Graduaat/HBO5


https://www.vindazo.be/vacatures/webdeveloper.html

Gerelateerde artikelen

SUPERMARKT MEDEWERKER BIJBAAN

HORECAMEDEWERKER

Goedkoop kartonnen dozen regelen via een website