Hillaktief
Image default
Vervoer en transport

Geef het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport uit handen

Dient uw bedrijf voor de eerste keer een uitzonderlijk grote of zware lading te vervoeren naar een ander land in Europa? Dan is het van groot belang om een ontheffing aan te vragen, anders mag u met dit transport de weg niet op. Als u al eerdere ervaring heeft met het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport, bent u ermee bekend dat dit veel werk vergt. Gelukkig voor u biedt Exceptioneel Transport Europa (E.T.E.) B.V. de uitkomst! Deze partij neemt namelijk het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport van u uit handen.

U wordt door deze partij van A tot Z ontzorgt

Niet alleen het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport geeft u aan dit bedrijf uit handen. Zij nemen namelijk ook zonder enige moeite de verantwoordelijkheid voor het regelen van vergunningen en technische documenten die benodigd zijn voor uw transport. Bovendien houden ze in de gaten wanneer uw ontheffingen verlopen en vernieuwen ze deze, indien gewenst. Ook als u slechts eenmaal een ontheffing nodig heeft of een langlopende ontheffing weten deze specialisten wat hen te doen staat. Op deze manier is het enige wat u hoeft te doen, zich bezighouden met de lading en zorgen dat deze veilig op bestemming aankomt!

Waarom kiezen voor deze specialisten?

Exceptioneel Transport Europa (E.T.E.) B.V. is werkzaam op de gehele Europese markt. Dit betekent dat geen enkel land in Europa is uitgezonderd. Dit maakt hen een uniek bedrijf in de logistieke sector op de Europese markt. Door deze positie zijn ze dan ook op de hoogte van actuele ontwikkelingen en de actuele wet- en regelgeving omtrent transport in Europa. U kunt dus gerust het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport in Europa aan deze specialisten uit handen geven.

Neem contact op met deze experts voor meer informatie

Wilt u advies op maat ontvangen over het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport of wilt u dit volledig uit handen geven? Of bent u benieuwd wat deze experts nog meer voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ze op via de contactgegevens op de website.

https://www.ete.nl/