Hillaktief
Image default
Auto’s en Motoren

APK camper

Alle voertuigen moeten nou eenmaal APK gekeurd worden. Dit is om vervelende ongelukken te voorkomen, voor uw eigen veiligheid dus. APK staat voor ‘Algemene Periodieke Keuring’.

 

Camper

Wat is er leuker dan met de camper op vakantie? Precies ja, er gaat niets boven een paar weekjes rondreizen met de camper. Onderweg zie je van alles en ben je moe? Geen probleem, dan zet je de camper langs de weg en je kunt even bijkomen van alle indrukken die je onderweg hebt opgedaan. Maar je kunt niet zomaar met een camper vertrekken. Je moet namelijk wel een goedgekeurde APK camper hebben. Één keer in de zoveel tijd je je camper laten checken of het een volledig goedgekeurde APK camper is. Krijg je te horen dat hij niet is goedgekeurd? Dan mag je de weg niet meer op met dit voertuig.

 

Gewicht

Wanneer jij een goedgekeurde APK camper wilt, moet je eerst kijken naar het gewicht van de camper. Hieruit kunnen de mensen die de check uitvoeren dingen uit op maken. Ook kun je aan het gewicht zien wanneer je camper weer gekeurd moet worden.

 

Kosten

Veel mensen vinden de APK keuring vervelend omdat het geld kost. Maar wat kost het keuren van een APK camper nou eigenlijk? De kosten verschillen per bedrijf. Maar voor een APK 2-keuring van een camper ben je tussen de 30,- en 100,- euro kwijt. De kosten voor een APK1-keuring van een camper zijn vanaf 100,- euro.

http://www.vdveenautogroep.nl

Gerelateerde artikelen

Leren rijden

Langer plezier van uw aanhangwagen met de juiste onderdelen

Bij dit autobedrijf in Lopik kunt u terecht voor de beste auto’s!