Hillaktief
Image default
Bedrijven

Verschillende auto’s om op een roadtrip te gaan

Echter, later op dezelfde reis, werden we wakker in een staatspark in Wisconsin met ongeveer een week te gaan met een plan om te gaan met een plan om te blijven hangen in Chicago en Detroit, dwars door Canada naar Buffalo, komen naar beneden door de Finger Lakes regio, en over het algemeen af te ronden onze reis in een rustig tempo.

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

Terwijl we op weg waren naar een tankstation om de dag te tanken, zetten we de radio aan om te luisteren naar het nieuws van de vorige avond dat de Verenigde Staten Irak waren binnengevallen om de opmars naar Koeweit af te slaan. Toen we bij het tankstation aankwamen, bleek dat de benzineprijzen met ongeveer 25 procent waren gestegen, en de eigenaar vertelde ons dat we de komende dagen nog meer stijgingen konden verwachten. We hebben snel de beslissing genomen om een stop te maken in Chicago – we konden een van de grootste steden van het land niet afblazen – en dan naar het oosten te gaan om naar huis te gaan. Het bleek dat het zicht op onze voordeur en ons eigen bed meer welkom was dan we hadden verwacht; we waren niet vroeg thuis, maar precies op tijd.

Hier is de wens dat uw road tripping vindt u op tijd en op de juiste plaats, zelfs wanneer u het het minst verwacht.

Voor autoliefhebbers, studenten, gezinnen en avonturiers is de roadtrip een van de grootste ervaringen die men kan beleven – zolang het maar goed wordt gedaan. En een groot deel van wat een roadtrip succesvol maakt, is het voertuig waarin je het doet. Natuurlijk kun je 5 volwassen volwassenen in een Honda Civic stoppen en duizenden kilometers rijden en een gedenkwaardige tijd hebben – maar ‘gedenkwaardig’ betekent niet noodzakelijkerwijs plezierig, efficiënt of comfortabel.

Als zodanig hebben we geprobeerd om een verzameling van een aantal van de beste 4-wielers samen te stellen om de klus te klaren. Of je nu tussen de semesters door naar huis rijdt voor de vakantie, de kinderen meeneemt op hun eerste trip naar een Nationaal Park, of gewoon ziet hoe lang het duurt voor jij en je beste vrienden van kust naar kust rijden – elk van deze voertuigen zijn uitstekend op hun eigen manier. Dit zijn de 15 beste auto’s die je nu kunt kopen.

Voor bepaalde soorten rijden zijn er duidelijke do’s en don’ts die sommige auto’s onderscheiden van andere. Een 4×4 off-roader moet bijvoorbeeld all-terrain capaciteiten hebben, een goede bodemvrijheid en een goed koppel. Wat een goede auto voor een roadtrip is, is echter iets minder goed gedefinieerd en wordt in ieder geval gedeeltelijk op basis van meningen gewogen. Daarom vinden we het belangrijk om precies uit te leggen waarom we deze lijst hebben samengesteld. De metriek is als volgt:

MPG: Waarschijnlijk het meest gewaardeerde kenmerk op onze lijst, een goede MPG-rating is van het grootste belang voor een auto voor een roadtrip. Benzine is een kostbaar goed en als je het meeste uit je geld wilt halen op een langdurige vakantie op straat, kan een auto die zuinig met brandstof omgaat het verschil maken.

Cargo Space: Het rijden van lange afstanden vereist de mogelijkheid om een goede hoeveelheid spullen mee te nemen – vooral als u niet alleen op reis gaat. Dit omvat kleding, eten en alle entertainment die uw passagiers nodig hebben. Als zodanig, is het hebben van ruimte om deze versnelling is zeker een must voor veel voertuigen om te kwalificeren als goede road trip opties – met een paar uitzonderingen.

Specialiteit: Terwijl de vorige twee maatstaven misschien wel de belangrijkste zijn voor een langeafstandsverkeerstripper, zijn ze niet allebei nodig, afhankelijk van de omstandigheden. Sommige mensen hechten bijvoorbeeld veel waarde aan plezier in het vervoer van vracht. Voor onze lijst moet de etherische “specialiteit” de waarde van de andere bovengenoemde criteria overtreffen. Auto’s die niet voldoen aan de MPG of het criterium van de laadruimte moeten absoluut iets anders te bieden hebben als afweging.

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

Normaal gesproken nemen we de Golf GTI als dagelijkse bestuurder (of de uitstekende Golf Alltrack voor onze adventure vehicle), maar de SportWagen is het meest zinvol voor een road trip als het gaat om de Volkswagen badge. Hij heeft een uitstekende balans tussen brandstofbesparing en interne laadruimte en is ook vanuit het oogpunt van plezierigheid geen slecht voertuig. Dat geldt vooral ook als je bedenkt hoe budgetvriendelijk deze kleine sportwagen ook is. Het is geen hypercar, maar dat is niet wat we in dit geval zoeken. U kunt erop vertrouwen dat deze auto een goede keuze is.

Als de Duitse techniek niet echt je ding is, maar je het meeste van wat je ziet in de Golf SportWagen, dan is de Subaru Impreza 2.0i Limited 5-Door een uitstekende vervanger. Niet alleen profiteert deze auto van een veel betere gaskilometrage dan de vorige generaties voertuigen van het Japanse merk, maar hij wordt ook standaard geleverd met 4-wielaandrijving, heeft een dakdrager voor extra vrachtvervoer en ziet er vrij goed uit voor een wagen. Natuurlijk hoeft u niet voor deze afwerking te kiezen – zo ongeveer elke Impreza is een geweldige auto voor onderweg – maar deze is onze favoriet. Hij is budgetvriendelijk, heeft veel opties en mogelijkheden, en de hatchback-stijl zorgt ervoor dat je veel minder spullen uit de laadruimte hoeft te pakken dan de kofferbak van een sedan.

https://www.car-bags.com

Gerelateerde artikelen

IT Banen – Voor elk wat wils

Professioneel lasbedrijf inhuren voor uw klussen

Wat zijn de voor- en nadelen van een boiler?