Hillaktief
Image default
Aanbiedingen

Comfort en fashion: de oversized items van dit moment!

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, maar dit is dus niet altijd nodig. Er ontstaan namelijk verschillende items in de mode die erg comfortabel zitten en waar je gewoon op straat mee kan lopen. In deze blog bespreken we drie soorten oversized kleding die populair zijn op dit moment. Zo kan je jezelf wellicht voorzien van comfortabele en stijlvolle kleding, na het lezen van deze blog. 

 

Oversized trui

Een oversized trui is tegenwoordig erg stijlvol. Daarnaast zit het gewoon erg comfortabel. Ze zitten met opzet ruimer, waardoor je beter erin kan bewegen. Daarnaast voel je je een stuk vrijer in een oversized trui. Zo zijn er tegenwoordig modellen truien die oversized worden gemaakt. Zo kan je dus gewoon jouw reguliere maat bestellen. Aan de andere kant kan je ook gewoon een trui met een reguliere pasvorm bestellen in een paar maten groter. 

 

Met een oversized T-shirt creëer je ongeveer hetzelfde effect als met een oversized trui. Dit is tegenwoordig net zo stijlvol als een oversized trui, maar eigenlijk gewoon een alternatief voor in de zomer. Shirts worden in een oversized pasvorm geproduceerd, maar je kan ze ook een paar maten groter bestellen. Zorg alleen dat de hals vorm niet te ruim wordt. Een T-shirt met een oversized design kan ook netter lijken dan een shirt van een paar maten te groot. 

 

Straight/baggy jeans

Jeans kunnen niet zo comfortabel zitten als een joggingsbroek of pantalon. Het kan al een stuk comfortabeler zitten om een baggy jeans of straight jeans te dragen. Deze zit namelijk een stuk ruimer dan een slim fit jeans. Een ruime broek valt ook goed te combineren met een oversized trui of T-shirt. Deze combi is een stijl die tegenwoordig populair is.

 

Boxershort wijde pijpen

Het kan ook comfortabel zijn om wijde boxershorts te dragen. Deze zorgen namelijk voor een vrijer gevoel rondom het kruis. Daarnaast zouden ze de bloedsomloop rond het kruis minder beknellen. Je vindt diverse soorten boxershorts met wijde pijpen bij Underwear District. Deze boxershorts hebben ze in verschillende kleuren en prints. Zo is er voor iedere man een geschikte boxershort.

https://www.underweardistrict.nl/nl/