Hillaktief
Image default
Telefonie

Hier moet je zijn als je op zoek bent naar een refurbished Samsung

Ga naar Fone4u als je op zoek bent naar een refurbished Samsung. Deze winkel, die is gevestigd in Papendrecht, biedt uitsluitend refurbished – oftewel tweedehands – producten aan. De winkel is vooral gericht op de webshop. In heel Nederland en zelfs België is het mogelijk om hier je producten te bestellen. Binnen één à twee dagen worden deze bij je thuisbezorgd. Groot pluspunt: er worden in beide landen geen verzendkosten gerekend.

Wat biedt het bedrijf?

Bij het bedrijf kun je terecht voor allerlei refurbished producten. Het bedrijf is vooral gericht op de refurbished Samsung, maar biedt ook refurbished Huawei’s. Alle Samsung- en Huaweitelefoons die je maar kunt bedenken, worden refurbished aangeboden. Van een refurbished Samsung Galaxy S2 tot een refurbished Huawei P30 Lite – je vindt het allemaal in de webshop. Eigenlijk vind je er precies dezelfde producten als in een ‘gewone’ telecommunicatiewinkel, maar dan tweedehands.

Hoe komt het bedrijf aan zijn producten?

De refurbished Samsungs en Huawei’s worden geleverd door leveranciers uit zowel binnen- als buitenland. De producten komen vooral van verzekeringsmaatschappijen of Trade-in bedrijven. Maar ook consumenten kunnen met hun gebruikte telefoon naar de winkel in Papendrecht gaan. Zolang de telefoon nog in goede staat is en deze ‘refurbished’ kan worden, is de winkel er blij mee. Alle producten worden goed gecheckt, zodat je als klant zeker weet dat je een kwalitatief goed product koopt.

De service

Deze telecommunicatiewinkel uit Papendrecht biedt een onwijs goede service. Het bedrijf is erg betrouwbaar en staat de klant altijd bij met goede adviezen. Vragen kunnen altijd gesteld worden via de mail, evenals klachten. Als er een klacht wordt ingediend, wordt er zo snel mogelijk naar een passende oplossing gezocht. Mocht je het daar niet mee eens zijn, kun je het geschil melden bij Stichting WebwinkelKeur. Bovendien controleren de medewerkers van de webshop altijd of de producten niet op de ‘blacklist’ staan – dit is een lijst met gestolen telefoons.

https://www.fone4u.nl/