Hillaktief
Image default
Vakantie

De beste golfcursussen in Florida, deze moet je bezoeken tijdens je volgende trip

Golf is voor veel mensen een populaire sport. Het is een bron van entertainment en een trend onder de elite. Florida staat bekend om het hebben van een aantal van de beste golfbanen. Deze banen helpen veel mensen excelleren op het gebied van golf. We bespreken een aantal van de beste golfcursussen van Florida.

Zorg ervoor dat je verhuurbedrijven met elkaar vergelijkt voordat je een auto huurt in Florida. Door te vergelijken vind je makkelijk een goedkope autoverhuur.

De beste golfcursussen in Florida

Een aantal van de beste golfcursussen in Florida staan hieronder genoemd. Door onderstaande tekst te lezen krijg je belangrijke informatie over de golfbanen in Florida.

Streamsong – Red (bowling green)

Dit is een groot gebied waar je goed kan golven. Het heeft een enorm oppervlak met vlakke ondergrond waardoor het een goede plek is om te golven. Het ligt tussen de Coore en Crenshaw en de fosfaatmijn.

Het is populair onder de inwoners van Florida. Als je er op bezoek bent en je wil jezelf onderdompelen in golf, dan is dit de beste plek. Je leert er uitstekende golftechnieken en kunt snel op het beste niveau spelen.

Calusa Pines (Naples)

Dit is één van de bekendste golfclubs in Florida. Het speciale van deze club is de natuurlijke schoonheid. Er zijn veel dennenbomen die de aandacht van de spelers trekken. Je leert hier golven in een frisse en mooie omgeving.

Experts op het gebied van golf leren je hier hoe je moet golven. Het weer is ook perfect voor tijdens het golven. Dat maakt deze plek één van de beste plekken om golf te leren en te spelen.

Streamsong – Blue (bowling green)

Je kunt hier alle seizoenen golven. De banen worden door professionals onderhouden waardoor de omstandigheden ook in de winter goed zijn. Er zal je niks in de weg staan om te leren golven, de club heeft uitstekende docenten en een fijne omgeving. Tom Doak en Bill Coore hebben geholpen bij de ontwikkeling van deze club.

TPC Sawgrass – Stadium (Ponte Vedra Beach)

Dit is een stadion voor verschillende sporten en activiteiten. Ze bieden ook een golfcursus voor beginners. Je kunt jezelf registreren bij de club en dan binnen een paar maanden gaan golven. Het is ook het thuis van veel spelers en wordt sinds 1982 voor verschillende doeleinden gebruikt. Het heeft een historische achtergrond die het een geschikte en mooie plek maken voor een golfcursus.

Hierboven staan een aantal van de beste plekken voor een golfcursus in Florida genoemd. In heel Florida worden goede golfcursussen aangeboden. Als je graag wil leren golven, dan moet je overwegen om naar deze plekken te gaan tijdens je bezoek aan Florida. Zorg ervoor dat je een auto huurt van de beste verhuurbedrijven, lees meer en boek hier: https://www.autoprio.nl/nl-verenigde-staten-staat-florida/. In Florida kun je een auto huren bij bedrijven als Dollar, Pacific, Enterprise, Europcar, State Van Rental, Firefly, Budget, Advantage, addCar, Sixt, Thrifty, Mex, Avis, Payless, Hertz, Green Motion, National en Alamo.

https://www.autoprio.nl