Hillaktief
Image default
Woning en Tuin

Houten gevelbekleding is er in allerlei soorten en maten

Als het gaat om houten gevelbekleding zijn er ontzettend veel mogelijkheden. U kunt het bijvoorbeeld horizontaal aanbrengen, maar ook verticaal. Een combinatie van beiden voor een speels effect is uiteraard ook mogelijk. Daarnaast kunt u met uiteenlopende kleuren en breedtes werken, of ervoor kiezen om alle afmetingen en kleuren gelijk te maken, zodat het één geheel vormt. Er is dus ongelofelijk veel mogelijk qua ontwerp, stijl en afwerking. Zeker wanneer u de gevelbekleding bij specialist Platowood inkoopt. Deze expert biedt namelijk keuze uit een ruim aanbod aan houtsoorten, afmetingen en afwerkingen.

Koop uw hout in bij een specialist die steeds opnieuw hoge kwaliteit levert

De uitgebreidheid aan keuzemogelijkheden is niet de enige reden om voor de houten gevelbekleding van Platowood te kiezen. Deze expert heeft nog veel meer te bieden. Zo is het hout ook ontzettend sterk en vormstabiel. Hierdoor gaat het jaren mee, waardoor u nog lang van de gevelbekleding geniet en het uw investering zeker waard is. Daarnaast heeft het hout van dit bedrijf een consistent hoge kwaliteit. U kunt keer op keer op hen vertrouwen voor topkwaliteit hout dat aan al uw wensen voldoet. Of u nu voor vurenhout kiest of juist voor populierenhout; de kwaliteit is altijd ongekend hoog.

Neem contact op met deze expert

Wilt u houten gevelbekleding kopen voor uw pand? Neem dan contact op met de specialisten van Platowood om de mogelijkheden te bespreken. Zij vertellen u graag meer over de verschillende houtsoorten, kleuren en afwerkingen die ze voor u kunnen realiseren. Daarnaast beantwoorden ze eventuele vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien voorzien ze u, waar nodig en gewenst, van deskundig advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste houten gevelbekleding koopt voor uw pand en behaalt u het mooiste eindresultaat. Dat wilt u toch ook?

https://www.platowood.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is EPS vulmateriaal voor de zitzak?

Belgisch hardsteen is de beste steensoort voor uw vloer

Een glijbaan van Speeltoestel-Koning.nl voor het meeste speelplezier