Hillaktief
Image default
Financieel

Waarom zou je niets moeten kopen, tenzij je dit leest

Je kunt Bitcoin kopen met verschillende valuta’s, waaronder grote wereldvaluta’s, en met tal van andere valuta’s. Wat deze vorm instelt van het investeren van anderen is dat u het van vrijwel overal kunt kopen met behulp van een aantal betaalmethoden, waaronder online en offline. U moet echter weten dat er veel mogelijke nadelen zijn als het gaat om handelen met deze vorm van virtuele valuta. Sommige van deze nadelen omvatten het volgende. Blijf lezen om meer te weten te komen over sommige van deze nadelen.

 

Een groot nadeel als het gaat om het kopen en verkopen van virtuele valuta is het feit dat je je geld niet kunt intrekken zodra je het verkoopt. De manier om dit te doen is om de transactie naar de lokale valuta van de gebruiker en vervolgens naar hun bankpas te sturen. Als ze geen bankrekening bij deze lokale valuta hebben, moeten ze een debetkaart of een equivalent gebruiken om de transactie te betalen. In sommige gevallen kunt u deze beperking mogelijk omzeilen door in contanten te betalen, maar dit zal alleen mogelijk zijn als u wat reservecash heeft.

 

Een ander nadeel als het gaat om het kopen van een vorm van virtuele valuta is dat de meeste bedrijven die het aanbieden, u alleen maar één betaalmethode kunnen gebruiken. Tenzij u een vertrouwd bedrijf gebruikt, kunt u meestal alleen Bitcoins kopen met behulp van een creditcard of een equivalent in de lokale valuta. Dit betekent dat als u een of andere vorm van product verkoopt aan iemand in het land die het niet accepteert met een creditcard, dan kunt u het niet verkopen met behulp van een andere betaalmethode. Hoewel sommige bedrijven u misschien een paar munten kunnen verkopen met behulp van een andere betaalmethode, zullen de meeste niet.

 

Een ander nadeel van het kopen van een vorm van bitcoins is dat je ze niet kunt ruilen bij traditionele uitwisselingen. Wat dit in wezen betekent, is dat je niet in staat bent om naar de grote uitwisselingen zoals Mt. GOX Orbit-stempel en koop de valuta’s die u wilt. Er zijn nogal wat mensen die een levende handel hebben gemaakt in de valuta’s die door deze grote uitwisselingen worden gehouden, maar ze maken geen gebruik van de mogelijkheid die wordt aangeboden door kleinere uitwisselingen. Door uw handelsverkeer naar de grotere uitwisselingen te beperken, mis je veel van het winstpotentieel aangeboden door de kleinere. Dit kan je veel geld kosten als je een serieuze geldhandel in de virtuele wereld wilt kunnen maken.

 

Het uiteindelijke nadeel van het kopen van bitcoins is dat de meeste mensen niet begrijpen hoe ze in de eerste plaats moeten gaan. Tenzij je bereid bent om een aanzienlijke hoeveelheid tijd door te brengen over hoe de verschillende valuta’s werken en over de beste plaatsen om ze te kopen, zul je waarschijnlijk eindigen voor een van de vele beschikbare virtuele uitwisselingen. Dit kan een vergissing zijn, omdat er een aantal redenen zijn waarom u niet naar deze kleinere uitwisselingen moet gaan. Zelfs als de prijzen op de grotere zijn goed, zullen ze waarschijnlijk niet zo winstgevend zijn in vergelijking met de prijzen die u kunt vinden op de kleinere.

 

Als je echt een serieus geld wilt kunnen kopen en deze munten kunt verkopen, dan is het absoluut noodzakelijk dat je leert hoe je ze kunt kopen met behulp van de grootste en meest bekende uitwisselingen. Dit wordt op een van de twee manieren bereikt. Ofwel u een service kunt gebruiken, zoals Koop Bitcoins waar ze u alle hulpmiddelen bieden die u nodig hebt om de gewenste munten te kopen, of u kunt uw handen op een tutorialpakket krijgen dat u door elke stap van het proces zal lopen. Een goed tutorialpakket zal u helpen te leren hoe u een aantal van de minder bekende valuta’s zoals Dash en Doge kunt kopen. Hiermee kunt u snel voet aan de grond krijgen in deze interessante maar nichemarkt terwijl u leert hoe u Bitcoins en andere cryptosystems correct kunt kopen.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester