Hillaktief
Image default
Aanbiedingen

Je naamsbekendheid als bedrijf zijnde vergroten? Dit is wat je moet doen!

Als jij erover na zit te denken om meer klanten te genereren voor het belang van je eigen onderneming is het goed dat je bij dit blog terecht bent gekomen. Je vindt hier voldoende informatie om op een eenvoudige- en overigens snelle manier meer klanten en dus meer omzet te genereren. Lees vooral snel verder als je de laatste tijd op zoek bent geweest naar de ideale manier om je naamsbekendheid te vergroten, want in dit blog hebben we dé tips voor je!

De juiste potentiële klanten aanspreken

We willen je er allereerst op wijzen dat het noodzakelijk is dat je jouw campagne op de juiste potentiële klanten richt. Volgens de theorie van Dan Lok bestaat de groep van je potentiële klanten uit een driehoek met vijf delen. Enkel het bovenste stukje van deze piramide is geinteresseerd in de goederen en diensten die je aanbiedt en zal dus ook logischerwijs bij je kopen. 

Het daaropvolgende deel kent je niet en weet niet wat je aanbiedt, maar zou in theorie over gehaald kunnen worden. Dit geldt idem dito voor de daaropvolgende delen, met uitzondering van de laatste 30% die van hun leven geen product of dienst bij jou zou kopen.

Richten op de hele piramide via het internet

Als je het bovenstaande in je achterhoofd houdt is het ineens heel makkelijk om je op de juiste groep te richten. Door middel van een samenwerking met Oxilion en genoeg online kennis weet je zeker dat de campagnes die jij in de toekomst op gaat zetten gaan werken. Neem zeker een kijkje bij dit bedrijf en ervaar zelf de voordelen!

https://www.oxilion.nl/