Hillaktief
Image default
Kinderen

Ontdek de hippe luiertas uit de Baby en Bijtspeelgoed webshop

Op de Baby en Bijtspeelgoed webshop vind je nu ook de mooie en hippe luiertas. Deze luiertas is ideaal voor wanneer je altijd ruimte tekortkomt, wanneer je met je kleintje op pad gaat. De prachtige luiertas is gemaakt van zijdezachte teddystof. Het heeft genoeg vakjes en andere opbergplekken om alles mee te kunnen nemen. Nooit meer te weinig luiers, nooit meer te weinig kleding en altijd alles bij de hand! Ook handig om het bijtspeelgoed van je baby in te vervoeren.

Een zijdezachte luiertas gemaakt van teddystof

Het grote vak in de zijdezachte luiertas van teddystof is gemakkelijk dicht te maken. Het vak in de tas sluit namelijk makkelijk door middel van de handige magneetaansluiting die in de tas verwerkt zit. De tas is zowel met de hand te dragen als over de schouder. Voor beide gevallen zijn er namelijk hengsels geïnstalleerd. Wil je hem met de hand dragen? Gebruik hiervoor dan de korte hengsels. Draag je de luiertas uit de Baby en Bijtspeelgoed webshop liever over de schouder? Hiervoor gebruik je dan gemakkelijk de lange hengels die aan de tas gemaakt zijn. Het voordeel van de lange hengsels aan de tas, is dat je de tas daardoor met gemak aan ieder type kinderwagen kan hangen. Zo kun je altijd voorbereid op pad!

Een luiertas uitgerust met verzorgingsmatje en flessenwarmer

Wanneer je de luiertas op de Baby en Bijtspeelgoed webshop bestelt, wordt deze standaard geleverd met een verzorgingsmatje en een flessenwarmer. Op deze manier kan je jouw baby op elke plek en op elk moment voorzien van een schone luier en eventueel andere kleertjes. De flessenwarmer is ideaal voor de voeding van je baby die je misschien onderweg nog wilt geven. De superzachte luiertas is afkomstig van het merk Jollein. De tas heeft een formaat van 37x38x15 cm en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: Cream White en Storm Grey. De luiertas is gemaakt van 100% polyester en is heel gemakkelijk met de hand te wassen. Zorg er wel voor dat je van tevoren eerst de bodem eruit haalt.

Gerelateerde artikelen

Wiskunde bijles in Amersfoort nodig?

Wil je graag bijles in Hilversum volgen voor een vreemde taal?