Hillaktief
Image default
Woningen

Ontdek het comfort van een Auping bed in deze showroom nabij Breda

Wist u dat u ongeveer een derde van uw leven in bed doorbrengt? Of dat slaap, naast gezonde voeding en voldoende beweging, een van de bouwstenen vormt voor een gezonde levensstijl? Het is daarom erg belangrijk om een bed aan te schaffen dat past bij uw slaaphouding, lichaamsbouw, lichaamsgewicht en lengte, zodat u van optimaal slaapcomfort geniet. Bij Slaapcomfort Jack Suykerbuyk in Sint Willebrord, vlak bij Breda, kiest u uit een ruim assortiment een bed van hoogwaardige kwaliteit, waaronder van het merk Auping of Tempur. Zo bent u gegarandeerd van een goede nachtrust!

Een perfecte nachtrust met een lichaamsmeting

Bij deze specialist in matrassen, bedden en bedbodems realiseert u een slaapsysteem dat perfect past bij uw slaaphouding. In een van de slaapcabines voert u een lichaamsmeting uit die door de specialisten wordt geanalyseerd. Zo komt u erachter wat voor type slaper u bent en welk matras en bedbodem u hiervoor het beste kunt aanschaffen. Vervolgens stelt u samen met de specialist een slaapsysteem samen dat perfect past bij uw slaapprofiel en dat er natuurlijk ook helemaal naar uw smaak uitziet. Het oog wil natuurlijk ook wat! U heeft onder andere de keuze uit een lattenbodem, boxspring, spiraal, schotelbodem en matrassen van latex, traagschuim of koudschuim. Daarnaast kiest u uit verschillende materialen die allemaal specifieke eigenschappen hebben op het gebied van ondersteuning, vocht- en warmteregulering en ventilatie. Zo komt u altijd thuis van uw bezoek in de showroom nabij Breda met een bed dat bij ú past van een topmerk als Auping of Ergosleep.

Bekijk de ruime collectie bedden in de showroom van deze speciaalzaak

Wilt u ook een heerlijke nachtrust ervaren? Kom dan langs in de showroom van Slaapcomfort Jack Suykerbuyk in Sint Willebrord nabij Breda om uw bed van Auping of Pullman aan te schaffen. Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat de specialisten voldoende tijd voor u hebben en ontdek welk matras, bedbodem en frame het beste bij u past. Laat u verrassen door de mogelijkheden en realiseer binnen no-time uw perfecte bed.

https://altijdlekkerslapen.nl/