Hillaktief
Image default
Bedrijven

Tips voor het kopen van bedrijfskleding

Bedrijfskleding is een uitstekende optie als u als bedrijf graag meer professionaliteit wilt gaan uitstralen. Ook kan bedrijfskleding enorm goed helpen bij het herkenbaar maken van uw merk en organisatie. Daarbuiten kan de bedrijfskleding ook het werkplezier van de medewerkers op positieve manier beïnvloeden. Zij zullen zich namelijk een eenheid voelen, aangezien iedereen dezelfde kleding draagt. Ook kunt u de medewerkers voorzien van meerdere kledingsets voor verschillende weersomstandigheden. Verbeterde werkomstandigheden voor uw medewerkers dus, dit zullen zij ook uitstralen richting de klant. Een win win-situatie voor u als ondernemer. De aanschaf van bedrijfskleding kan voor sommigen ietwat lastig zijn, er zijn zo ontzettend veel keuzes die u moet maken dat het kan voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Om die reden geven we u in dit artikel een aantal tips die kunnen gaan helpen bij de aanschaf van uw bedrijfskleding.

Het samenstellen van een collectie

Allereerst is het belangrijk een collectie samen te stellen. Doe dit samen met uw medewerkers en vraag hen expliciet om hun mening en wat zij denken nodig te hebben aan verschillende soorten kledingstukken. Een echte aanrader voor iedere collectie is een fleece vest. Een fleece vest bedrukken is vrij simpel en bij meerdere weersomstandigheden bruikbaar. Verder is het belangrijk om te bepalen of u kiest voor informele kleding (blouse) of juist wat voor formelere kleding (T-shirt), daar tussenin kan natuurlijk ook door bijvoorbeeld te kiezen voor een polo.

Kiezen van de juiste stof

Vervolgens is het belangrijk om te kiezen voor een goede stof. De kleding voor de medewerkers die zware handarbeid verrichten moet bijvoorbeeld luchtig en zweetbestendig zijn, waar het bij de formele kleding weer iets meer om de uitstraling draait.

Het laten bedrukken van de kledingstukken

Ook bij het laten bedrukken van de verschillende kledingstukken komen enorm veel keuzes kijken. Laat u bijvoorbeeld overduidelijk uw huisstijl terugkomen, of doet u dit op subtiele wijze. Hoe groot laat u het logo op dat fleece vest bedrukken en waar plaatst u het logo. Het zijn allemaal zaken waar vooraf over na moet worden gedacht. Ook hierbij is het belangrijk om te peilen bij uw medewerkers. Wat vinden zij? Zij moeten de kleding immers gaan dragen.

Bedrijfskleding

Het produceren van de kleding

Het laten produceren van de kleding is natuurlijk geen onbelangrijke stap, kies hierbij echt een bedrijf wat u aanspreekt. Denk hierbij na over het aanbieden van de juiste kwaliteit en levertijd. Een absolute aanrader op het gebied van bedrijfskleding is Hurricane, Hurricane biedt de juiste prijs-kwaliteitverhouding aan.