Hillaktief
Image default
Vervoer en transport

Uw Nummer 1 Verhuisbedrijf

Hoe leuk een nieuwe woonst ook is, de verhuizing die eraan voorafgaat bezorgt u ongetwijfeld een boel stress en kopzorgen. Wat als u zich nu volledig kon concentreren op alle formaliteiten die moeten vervuld worden en u het verhuizen zelf in professionele handen kan overdragen? Gebruik maken van de diensten van een verhuisbedrijf betekent voor u verhuizen in alle rust, comfort en veiligheid en dit geheel naar uw wensen en behoeften.

 

Verhuizen zonder zorgen

In zee gaan met een professioneel verhuisbedrijf levert u tal van voordelen op.
Het inpakken van uw gerief is niet alleen een zeer tijdrovende bezigheid, het is bovendien ook vrij arbeidsintensief. U wilt immers zoveel mogelijk gerief zo compact mogelijk inpakken en dat vraagt een zekere kennis en ervaring. 

Ervaren verhuizers nemen deze klus graag van u over. Uw gerief wordt met de grootste zorg en aandacht voor veiligheid kwalitatief ingepakt waarbij het risico op schade tijdens het transport zo goed als mogelijk vermeden wordt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het beste verpakkingsmateriaal en de beste beschermingsmiddelen zoals bijvoorbeeld noppenfolie.

Ook het demonteren en monteren van uw meubelen neemt uw verhuisbedrijf graag van u over. Ervaren vakmannen demonteren uw meubelen, beschermen ze voor het transport en monteren ze terug op de nieuwe locatie. 

 

Transport

Uw verhuisbedrijf zorgt steeds voor transport op maat van uw verhuizing. Afhankelijk van de te verhuizen hoeveelheid wordt steeds het meest passende vervoermiddel ingezet. Van bestelwagens tot grote vrachtwagens, alle mogelijkheden zijn voorhanden. Verhuist u van of naar een appartement, dan kan steeds een verhuislift worden ingezet.

Uiteraard doet uw verhuisbedrijf er alles aan om al uw gerief veilig van de oude naar de nieuwe locatie te brengen, toch is schade nooit helemaal uit te sluiten. Treedt er schade op tijdens de verhuizing, dan kan u rekenen op een vergoeding van de geleden schade door de verzekering.