Hillaktief
Image default
Groothandel

Een emmer met deksel met een inhoud van 1, 3, 5, 10 en 20 liter

Of u nu op zoek bent naar een emmer met deksel met een inhoud van 1, 3, 5, 10 en 20 liter, in alle gevallen zit u in de webshop van Verpakkingswebwinkel helemaal goed. Het assortiment is geschikt voor diverse branches voor zowel de food industrie als de non-food industrie. U kunt rekenen op een snelle levertijd en de emmers gaan voor een lange tijd mee. 

 

Bestel extra deksels met de emmer met deksel

 

De emmers worden standaard geleverd met een deksel, maar u heeft ook de keuze uit meerdere deksels. Kies bijvoorbeeld voor 10 stuks of plaats een grote order met wel 100 deksels. Om uw bestelling helemaal compleet te maken, heeft u ook nog eens de keuze uit diverse accessoires voor de emmers. Denk hierbij aan tapkranen en openers voor emmers.

 

Haal de emmers af of laat uw bestelling bezorgen

 

Een emmer met deksel uit het assortiment van Verpakkingswebwinkel kunt u laten bezorgen, maar u kunt uw bestelling ook afhalen. Dit is mogelijk voor zowel kleine orders als grote orders. Voor vragen of voor een passend advies kunt u gerust een keer contact opnemen met het team van Verpakkingswebwinkel. Er wordt graag met u meegedacht en door de jarenlange ervaring weet het personeel als geen ander wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Haalt u binnenkort de emmers in huis uit het assortiment van Verpakkingswebwinkel?

 

Gerelateerde artikelen

Vervang uw oude patrijspoort: ontdek wat bij dit bedrijf te koop staat