Hillaktief
Image default
Groothandel

Vervang uw oude patrijspoort: ontdek wat bij dit bedrijf te koop staat

Bent u de condens in de kombuis, natte cel of slaapkamer van uw boot of schip helemaal zat en wilt u weten waar uw nieuwe kwalitatief hoogwaardige patrijspoort te koop staat? Zoek dan niet verder, want TOPwindows heeft kunststof patrijspoorten en scheeps- en bootramen van hoge kwaliteit. De professionals van dit bedrijf weten ontzettend veel van de watersport; zij hebben namelijk van deze passie hun werk gemaakt. Door hun jarenlange ervaring in de jachtbouw, jachtverhuur en jachtmakelaardij weten zij wat écht belangrijk is op een boot of schip. De ramen die zij verkopen, leveren dus écht toegevoegde waarde aan uw vaartuig. De kunststof patrijspoorten hebben veel meer voordelen dan de reguliere metalen poorten. De profielen zijn namelijk extra geïsoleerd en voorzien van PMMA-kunststofruiten. Uiteraard zijn ze ook UV- en zeewaterbestendig en voldoen ze aan de ISO-normen en de oceaanwaardige CE-A-eisen.

Dit ervaren bedrijf biedt u full-service aan

Naast de kwalitatief hoogwaardige patrijspoorten en scheepsramen, biedt TOPwindows u full-service aan. Dit betekent dat de ervaren professionals uw ramen digitaal komen inmeten, de oude ramen demonteren en de nieuwe ramen monteren. Daarnaast profiteert u vijf jaar van full-service fabrieksgarantie. Als u interesse heeft in een patrijspoort die dit bedrijf te koop aanbiedt, bent u dus verzekerd van uitstekende service. Er wordt goed naar u geluisterd, niet alleen omdat de medewerkers u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, maar ook omdat zij zelf altijd willen verbeteren. Mocht u dus feedback of andere opmerkingen hebben, twijfel dan niet om dit door te geven.

Bestel uw kwalitatief hoogwaardige ramen

Als u geïnteresseerd bent in een patrijspoort die bij dit bedrijf te koop staat, kunt u kiezen uit een inklapbaar of vast raam, enkel- of dubbelglas en kunt u het aanvullen met een hor of regenkap. De keuze is helemaal aan u, maar het personeel adviseert u natuurlijk graag zodat u altijd de juiste keuze maakt.

https://www.topwindows.nl/