Hillaktief
Image default
Woningen

Vloer stijlen die geweldig zijn

Dit jaar is er een opleving geweest in gebogen trends op de markt voor woondecoratie, met alles van ronde stoelen met accenten tot gebogen kaarsen die Pinterest-moodboards en lifestyle-spreads overnemen. Gekenmerkt door gebogen lijnen en strakke afwerkingen, is deze tijdloze stijl zowel uniek modern als moeiteloos. Ontdek alle manieren waarop je dit ontwerp kunt maken door een vleugje eenvoud en materialen zoals metaal en glas te gebruiken.

Versier met gebogen elementen

Een van de eenvoudigste manieren om eigentijdse rondingen in uw huisontwerp op te nemen, is door uw meubels te updaten met gebogen stukken. Zoek naar woonaccessoires en ornamenten zoals gebogen spiegels, ronde vazen en stoelen met verguld accent om je ruimte te verzachten. Soms kunnen zelfs de kleinste updates, zoals nieuwe ronde onderzetters voor de salontafel of het toevoegen van een gewelfde boekenkast aan het kantoor, een goed afgeronde look creëren.

Overweeg Tile met gebogen functies

Tegelinstallaties zijn een andere geweldige manier om op deze gebogen trend te springen met zachte organische vormen die ingang vinden op de tegelmarkt. Zoek naar tegels met een rustige esthetiek, therapeutische kleuren en geruststellende vormen, zoals Daltile’s Revalia Remix Fan Mosaic en de Pietra Divina van Daltile in Cupola. Als je het idee van ronde vormen en mozaïeken voor je tegel niet leuk vindt, zoek dan een tegel met gebogen patronen, zoals de Immerse Tile van Emser. Je kunt deze tegels gebruiken om accentmuren in je keuken te creëren, de tegel rond je open haard te upgraden of een leuke achterwand achter je bad toe te voegen.

Installeer gebogen verlichting

Natuurlijk is een andere manier om op de gebogen trend te springen, door middel van stijlvolle verlichting. De ontwerpmogelijkheden voor lichtbronnen zijn eindeloos — de sleutel is om een armatuur te vinden die organisch is voor de architectuur van uw huis en die uniek is voor uw stijl. Of u nu op zoek bent naar een plafondlamp in de woonkamer en kiest voor een vertigo nova hangventilator of op zoek bent naar een gebogen leeslamp in de woonkamer, gebogen verlichtingsarmaturen zijn een briljante manier om uw interieurontwerp naar een hoger niveau te tillen. .

Denk aan zachte vloeren

Zoals u inmiddels weet, benadrukt de hedendaagse gebogen trend een zekere zachtheid in huisontwerp. Hoewel deze zachtheid zichtbaar is in gebogen bogen en decor, moet je dit ook toepassen in materialen met vloerbedekking. Koop tapijten die zachtheid bevorderen met knusse vezels die zacht onder de voeten zijn. Innovia’s tapijt in Fiance-stijl is hier een ideaal voorbeeld van, met gebeeldhouwde, getextureerde patronen die onweerstaanbaar zacht en dimensionaal aantrekkelijk zijn. Daarbij heeft tapijt nog meer voordelen, zo kan het beter tegen vocht in vergelijking met laminaat wat uitzet.

 

https://vloerenbaas.nl