Hillaktief
Image default
Bedrijven

Wat doet je personeel?

Wanneer je directeur of baas bent van een afdeling of onderneming heb je persoon dat onder jou werkt. Natuurlijk werken die aan alle opdrachten die ze krijgen om jou zo goed mogelijk in dienst te zijn. Jij vertrouwt ze hier wel in, maar toch is het handig dat je precies weet waarmee en hoelang iemand hier mee bezig is. Moet je dan de hele dag achter je personeel aanlopen om ze te controleren bij elk briesje? Nee, gelukkig hoeft dat niet. En uiteindelijk doe je het niets eens om te controleren. Het is als leidinggevende bijvoorbeeld gewoon echt handig om te weten hoelang er aan een project wordt gewerkt. Zo kun je in de toekomst inschatten hoeveel werk je moet inplannen. Gelukkig gaat dit met alle technologie van tegenwoordig vrij eenvoudig. Door middel van een urenregistratie weet je precies waar je aan toe bent.

Keeping

Met Keeping kun je nu gewerkte uren overzichtelijk en duidelijk bijhouden door middel van een app. De app is beschikbaar op telefoon, tablet en computer. Geen gerommel meer met losse papiertjes die kwijt raken of beschadigen, alles digitaal. Dit is voor iedereen prettig. Sowieso zitten er aan het digitaal bijhouden van gewerkte uren veel voordelen. Eentje werd al genoemd, maar er zijn er nog veel meer. Hoe fijn is het wel niet dat iedereen op elk gewenst moment van de dag even kan inloggen. Gewoon, om in te vullen hoelang ze hebben gewerkt of om te kijken wat een ander heeft gedaan. Op deze manier blijft iedereen met elkaar verbonden. De meeste werknemers die Keeping gebruiken geven aan dat de taakverdeling binnen het team beter is geworden sinds ze gebruik maken van een online urenregistratie

De grootste voordelen van Keeping op een rijtje:

–          Precies bepalen hoeveel tijd een project of opdracht kost.

–          Mislopen van salaris of betaling.

–          Eenvoudig en overzichtelijk voor zowel ZZP’ers, kleine bedrijven en grote ondernemingen.  

Blijf niet meer hangen in oude gewoontes. Het bijhouden van gewerkte uren is belangrijk voor elk soort bedrijf. Voorkom problemen en misverstanden door aan de slag te gaan met een online registratiesysteem.

https://keeping.nl/urenregistratie