Hillaktief
Image default
Electronica en Computers

Bestelling bezorgen volgens transportmanagementsoftware

In een tijd waarin veel mensen online producten aanschaffen, is een goed transport van bestellingen onontbeerlijk. Binnen het transport van goederen of producten bevinden zich diverse componenten die goed op elkaar dienen aan te sluiten als u wilt leveren op aangegeven momenten. De klant rekent immers op een betrouwbare levering en wil hier duidelijkheid over krijgen. Met de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch kunt u aan uw klanten de mogelijkheid bieden zelf sturing te geven aan aspecten rondom levering. Dit verzendsysteem maakt het immers mogelijk om verschillende opties binnen het transportproces te selecteren waardoor de klant direct op de hoogte is van hoe de levering verwacht kan worden.

Opties voor verzending

Drukke bezigheden vragen om vernieuwde opties rondom levering van bestellingen. Uw goederen wilt u immers afleveren wanneer de klant ruimte heeft om ze te ontvangen. Het is daarom steeds meer van essentieel belang dat u verschillende opties kunt aanbieden aan uw klanten. Zo behouden ze zelf de regie over het moment van levering en betaalt u als bedrijf minder voor transportkosten, doordat de levering niet alsnog wordt uitgesteld. Met de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch kunt u verschillende tijdsperiodes aanbieden waarop een levering kan worden volbracht. Ook de locatie waar de bestelling heen moet, kan worden bepaald door de klant zelf. Dit kan bij de klant thuis zijn, bij buren, op het werk of bij een afhaalpunt in de omgeving.

Automatisch verloop van transport

Door de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch in te zetten voor het transport van bestellingen worden alle componenten binnen het verzendproces automatisch op de hoogte gesteld. Van magazijn tot levering aan de deur van uw klant, iedereen wordt automatisch geïnformeerd over de gekozen opties door de klant. Een gestroomlijnd proces biedt adequate oplossingen binnen de logistieke dienstverlening. Voor elke component is duidelijk welke pakketten op welk tijdstip op een bepaalde locatie dienen te worden afgeleverd. Uw klanten kunnen vertrouwen op een betrouwbaar logistiek proces.