Hillaktief
Image default
Electronica en Computers

De voordelen van een een refurbished inktpatroon, zoals de Canon PFI 1700 cartridge

Wil je inktpatronen bestellen voor de grootformaat Canonprinter binnen je organisatie? Dan loont het om ook eens de mogelijkheden te bekijken voor een inktpatroon met een tweede leven. Zo’n refurbished, oftewel gereviseerd, inktpatroon wordt gedemonteerd en schoongemaakt. Vervolgens wordt het gerepareerd door bepaalde onderdelen te vervangen. Tenslotte wordt de cartridge voorzien van een chip en bijgevuld met de juiste inkt. Het kopen van een refurbished catridge bij Plotterinkshop, een specialist in het reviseren van cartridges, biedt ontzettend veel voordelen. Bovendien vind je hier een hoogwaardig aanbod aan inktpatronen voor Canonprinters, zoals de Canon PFI 1700 cartridge.

Redenen om een inktpatroon met een tweede leven te bestellen

Er zijn veel redenen om een refurbished cartridge, zoals de Canon PFI 1700, te bestellen. Op de eerste plaats bespaart dit ontzettend veel op de materiaalkosten binnen je organisatie. Deze cartridges worden namelijk tegen een eerlijke én betaalbare prijs aangeboden op de website van Plotterinkshop. Daarnaast is het ook beter voor de aarde, daar bepaalde onderdelen worden hergebruikt. Als je je inktpatronen bij deze webshop bestelt, hoef je bovendien niet bang te zijn dat de kwaliteit te wensen over laat. Alle cartridges zijn namelijk honderd procent OEM-matched en voldoen volledig aan de geldende kwaliteitseisen en ISO-standaarden. Deze bieden je daarom dezelfde prestaties die je gewend bent voor je grootformaat Canonprinter.

Gratis verzending en mogelijkheden tot retourneren

Wanneer je een cartridge, zoals de Canon PFI 1700, gaat bestellen bij Plotterinkshop, heeft dit geen invloed op de service en garantie. Bovendien klik je het patroon eenvoudig in de printer en kun je al je belangrijke documenten snel weer printen. Spoelen is hierbij niet noodzakelijk en je kunt het patroon zelfs combineren met originele inktpatronen. Je bestelling wordt gratis verzonden naar locaties in heel Europa. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over de cartridge, dan is het bovendien altijd mogelijk om je bestelling te retourneren!

 

https://www.plotterinkshop.com/?lang=nl

Gerelateerde artikelen

Uw archief scannen: wat doet u vervolgens met de papieren documenten?

rgb led strip

Ontdek de uiteenlopende IT-dienstverlening van deze expert nabij Utrecht