Hillaktief
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel een gedreven advocaat in bij verdenking van een zedendelict

Een zedendelict is een zeer gecompliceerd misdrijf dat de kennis van een gespecialiseerde advocaat vereist. Niet iedere advocaat kan de juiste juridische bijstand verlenen die u nodig heeft wanneer u als verdachte wordt aangemerkt van een zedendelict. Als u een van de advocaten van De Strafpleiters, een advocatenkantoor in Rijen, inschakelt, kunt u rekenen op een advocaat die alle kennis en kunde in huis heeft om een sterke verdediging neer te zetten en die er alles aan zal doen om u te helpen.

Het opstellen van een sterke verdedigingsstrategie is essentieel

De rechter heeft erg weinig bewijs nodig om tot een veroordeling te komen als u verdacht wordt van een zedendelict. In de meeste gevallen leidt een zedenmisdrijf, zoals verkrachting, aanranding of het in bezit hebben van kinderporno, tot een gevangenisstraf. Bovendien heeft de politie vaak al uitvoerig onderzoek gedaan en uw gegevensdragers, zoals uw computer en telefoon, in beslag genomen en onderzocht. Een sterke verdedigingsstrategie is essentieel om een gevangenisstraf te vermijden of ervoor te zorgen dat deze minder zwaar uitvalt. Een advocaat van dit kantoor zal daarom de aangifte van het zedendelict zeer grondig nalopen. Ook wanneer u al gedagvaard bent om een verklaring af te leggen bij de meervoudige strafkamer van de rechtbank, doet u er goed aan om u bij te laten staan door een advocaat.

Direct contact tussen advocaat en cliënt

De advocaten van De Strafpleiters uit Rijen vinden het directe contact met hun cliënten erg belangrijk. U zult daarom merken dat zij erg toegankelijk zijn, u uitleg geven in duidelijke taal en dat u hen kunt bereiken op hun 06-nummer of directe e-mail. Voorafgaand aan, tijdens en na afloop van het verhoor zullen zij u bovendien zowel juridisch als emotioneel bijstaan. Op de website van dit advocatenkantoor kunt u meer lezen over het belang van een gespecialiseerde zedenadvocaat.

https://destrafpleiters.nl/