Hillaktief
Image default
Woningen

Relaxstoelen die uw vitaliteit verbeteren

Bij het uitzoeken van een relaxstoel denkt u misschien niet direct aan uw gezondheid. Een stoel moet comfortabel zijn en het is mooi meegenomen als deze ook nog bij uw interieur past. Relaxstoelen dragen echter meer bij aan uw vitaliteit dan u wellicht denkt. Een goede relaxstoel biedt u de juiste ondersteuning op specifieke plekken van uw lichaam. Dit is vooral belangrijk als u van plan bent veel in uw relaxstoel te zitten. In Limburg, specifiek Meijel, is stoelenexpert Pluijm Relaxstoelen gevestigd. Hier vindt u alle soorten en maten relaxstoelen. De stoelen kunt u naar eigen smaak en behoefte laten afstemmen.

Opties voor extra ondersteuning

De relaxfauteuils zijn aan te passen voor iedere lengte en ieder postuur. U kunt er dus voor zorgen dat uw relaxstoel volledig bij uw lichaamsbouw past. Verder zijn er extra opties mogelijk voor bijvoorbeeld een extra neksteun, extra steunkussens, verstelbare voetensteun of een lendepomp. Met de lendepomp zorgt u voor extra ondersteuning in uw onderrug door het luchtreservoir onderaan de rugleuning op te pompen. De relaxstoelen zijn verkrijgbaar in zowel automatische als handmatige uitvoeringen.

Advies over relaxstoelen

Bij Pluijm Relaxstoelen in Meijel, Limburg, kunt u gratis advies inwinnen over de verschillende mogelijkheden. Dit kunt u telefonisch doen, maar u kunt er ook voor kiezen om langs te gaan bij de ruime showroom in Limburg (Meijel). Hier krijgt u tevens de kans om wel honderd verschillende stoelen uit te proberen. Het vakkundige personeel kan u verder adviseren over de beste instellingen van uw stoel voor uw postuur en lengte en over de mogelijke extra opties die eventuele lichamelijke klachten kunnen verlichten. Als u precies weet wat u wil, kunt u uw bestelling ook via de webshop plaatsen via het bestelformulier. Heeft u uw zinnen gezet op een comfort optie die niet in de lijst vermeld staat? Dan kunt u deze invullen in het extra invulveld op het formulier.