Hillaktief
Image default
Vakantie

Boek je activiteiten bij outdoor Ardennen

Wat ontzettend leuk! Je gaat naar een van de mooiste plekken die je in Europa kunt vinden, namelijk de Belgische Ardennen. Misschien heb je al een beetje gekeken naar alles wat je hier kunt doen en heb je je al georiënteerd op alles wat er mee te maken is in dit gebied, of heb je nog helemaal geen idee wat je hier te wachten staat en ben je nog zoekende naar een manier om te kijken hoe je het beste de leukste dagen en de leukste dingen uit je tripje kunt halen. Dan ben je hier bij de website voor het actieve outdoor Ardennen aan het juiste adres. Deze website is voor iedereen bedoelt, daarmee wordt bedoeld dat wanneer je alleen bent en alleen een tripje naar dit mooie gebied gaat maken, je zeker ook aan de slag kunt gaan bij hen.

Wat ga je doen?

Voornamelijk vind je hier activiteiten terug die echt typisch zijn om te doen wanneer je dit gebied gaat bezoeken. Dat betekent dat je gaat kijken naar de manier waarop er kan worden geklommen in bomen, hoe je door de bergen kunt racen met een mountainbike of hoe je de golven kunt trotseren in een van de boten, zoals bijvoorbeeld een raft, een kajak of een kano. Het is voor iedereen weer anders waar zij behoefte aan hebben, maar bij de outdoor Ardennen staan er veel zaken op het programma en kan jij zelf kiezen waar je het liefste aan gaat deelnemen.

Hiken

Misschien vind je het wel heerlijk om een keer met een groep samen een lekkere hike te maken door de bossen van dit gebied of juist om een keer mee te gaan naar een spa in een van de dorpjes. Je kunt op outdoor Ardennen kijken naar alles wat er hier in de buurt mogelijk is en je kunt je dan gemakkelijk inschrijven en betalen bij aankomst.