Hillaktief
Image default
Vakantie

Geniet van cultuur en natuur tijdens een rondreis in Spanje of Italië

Heeft u er altijd van gedroomd om een individuele rondreis te maken? Een reis waarin u de mooiste steden en natuurgebieden van een land aandoet, terwijl u ultiem geniet van uw vrijheid? Kies dan voor een rondreis door Italië of Spanje georganiseerd door Vámonos Travels. Dit bedrijf organiseert al 30 jaar individuele rondreizen op maat door landen van over de hele wereld, waaronder Italië en Spanje. Tijdens deze rondreizen ontdekt u het mooiste van wat deze Mediterrane landen te bieden hebben.

Geniet van prachtige natuur, bijzondere steden en heerlijk eten in Italië

Wilt u écht genieten van het goede leven? Dan plant u een rondreis door Italië in. Vámonos Travels organiseert verschillende individuele rondreizen door dit prachtige land, waaronder een rondreis door het eiland Sicilië. Tijdens deze tweeweekse rondreis bezoekt u bijzondere vulkanen, mooie stranden en schattige Italiaanse dorpjes. U slaapt in luxe hotels en rijdt in een comfortabele auto. En dat voor een fijne prijs! Dankzij een rondreis door Italië van deze organisatie kunt u pas écht genieten van het Italiaanse leven.

Ontdek de échte Spaanse cultuur tijdens een rondreis door het zonnige Spanje

Heeft u zin om te genieten van authentieke Spaanse tapas en het relaxte Spaanse leven? Dan is een rondreis door Spanje, georganiseerd door Vámonos Travels, echt iets voor u. Deze specialisten hebben diverse avontuurlijke routes uitgestippeld, waaronder een prachtige rondreis door Andalusië. Tijdens deze rondreis van zestien dagen rijdt u in een fijne auto langs de hoogtepunten van deze zuidelijke streek, waaronder Málaga, Granada en Sevilla. U slaapt in sfeervolle paradores, oftewel luxueuze staatshotels. Als dat geen topcombinatie is van een actieve rondreis en heerlijk uitrusten!

Gun uzelf een bijzondere vakantie

Met een individuele rondreis door Italië of Spanje georganiseerd door Vámonos Travels maakt u een reis om nooit meer te vergeten. Deze organisatie levert 100% maatwerk. Uw reis wordt dus volledig naar uw wensen samengesteld. Daarnaast ontvangt u altijd een persoonlijke reisspecialist die u te allen tijde voorziet van advies. U gaat dan ook zorgeloos op pad. Boek uw reis nu of vraag meer informatie aan bij de specialisten!

Gerelateerde artikelen

Boek je activiteiten bij outdoor Ardennen

Skiën in Tsjechië is een hele nieuwe ervaring

De beste golfcursussen in Florida, deze moet je bezoeken tijdens je volgende trip