Hillaktief
Image default
Financieel

De LCC berekenen hoeft geen eeuwigheid meer te duren!

Wil jij voortaan binnen een minuut een variant voor jouw bouwproject uitrekenen? Life Cycle Vision uit Delft heeft een unieke app ontwikkeld waarmee je varianten van de LCC eenvoudig en snel kunt uitrekenen. Hiermee duurt het geen uren meer om een variant uit te rekenen, maar slechts een paar minuten! In de app geef je de geldende randvoorwaarden zelf aan. De software wordt namelijk continu geüpdatet met de meest recente gegevens uit de bouwsector. Alles is in de app opgenomen, van gebouw- tot gebruikersinstallaties. Door de LCC te berekenen met de app bespaar je jezelf niet alleen een hoop tijd, maar maken ook de tenderkosten een flinke daling. Hierdoor worden jouw projecten efficiënter op het gebied van de kosten, zonder in te leveren op de kwaliteit!

Integrale samenwerking was nog nooit zo eenvoudig als nu

Automatiseringen in de bouw zijn erg belangrijk. Ze besparen je tijd en kosten. Daarnaast loop je als projectontwikkelaar, (onder)aannemer of architect veel minder risico doordat je de kosten beter op voorhand in kunt schatten. Dit zorgt voor meer zekerheid. Het berekenen van de LCC, ook wel de levensduurkosten van een project genoemd, geeft jou en de andere bouwpartijen een duidelijke kostenraming. Op deze manier kun je integraal samenwerken zonder dat je volledige kennis van de andere disciplines nodig hebt. Samen maak je gegronde beslissingen voor het project die gebaseerd zijn op actuele cijfers. De LCC geeft je een compleet beeld. De app van Life Cycle Vision uit Delft is bovendien in te zetten voor meerdere bouwfases: ontwerp, realisatie en exploitatie.

Ontdek met een demo hoe je het best deze app inzet

Wil je zelf ontdekken hoe deze app de LCC voor jouw project kan berekenen? Wacht dan niet langer en vraag de gratis demo aan! Dit kan eenvoudig via de website. Tijdens de demo ontdek je een week lang alle verschillende functies. Dit is zelfs gratis! Daarna kun je beslissen of de Life Cycle Vision geïntegreerd wordt in jouw werkwijze. Heb je nog vragen? Dan staan de experts voor je klaar! De contactgegevens staan op de website.