Hillaktief
Image default
Financieel

Persoonlijke leningen kunnen helpen bij het oplossen van schulden uit het verleden

Kan een nieuwe lening u echt helpen om met bestaande schulden om te gaan? Een recente studie suggereert dat dit zou kunnen.

Als u al schulden heeft en achterloopt met betalingen, kan het lijken alsof meer geld lenen zo ongeveer het laatste is wat u zou moeten doen. Uit een nieuwe studie van TransUnion bleek echter dat voor een aanzienlijk percentage van de kredietnemers die financiële problemen hebben, het afsluiten van een nieuwe lening een hulpmiddel kan zijn bij het oplossen van hun schuldenproblemen.

Volgens het TransUnion-onderzoek ervoer bijna een derde van de kredietnemers met een betalingsachterstand bij het afsluiten van een nieuwe persoonlijke lening een verbetering van de achterstallige schulden. Bovendien presteerde bijna een kwart van de kredietnemers die een nieuwe persoonlijke lening hebben afgesloten, goed bij het afbetalen ervan.

Dit kan als een verrassing komen, maar het is heel logisch als je kijkt naar hoe een nieuwe persoonlijke lening lening kan leners helpen om te gaan met schulden die hen momenteel overweldigen.

Hier zijn enkele belangrijke manieren waarop een nieuwe lening kan helpen om bestaande schulden problemen op te lossen. DEze manieren zijn afkomstig van https://leningmetbkr.com/ en dus een samenvatting hiervan. Wilt u meer informatie is het verstandig vorige link te volgen. 

1. Een nieuwe lening kan de betaalde rente op bestaande schulden verminderen

Veel mensen wenden zich tot hun creditcards of betaaldagleningen in tijden van tijdelijke financiële problemen.

Helaas kan het erg moeilijk zijn om deze af te betalen zodra u een consumentenschuld met een hoge rente hebt aangegaan. Bij veel van dit soort schulden kunnen de rente en kosten zo duur zijn dat u enorme maandelijkse betalingen doet en nauwelijks vermindert wat u verschuldigd bent.

Als u in aanmerking komt voor een nieuwe persoonlijke lening tegen een lager tarief , het kan helpen. Als u bijvoorbeeld een creditcard heeft die u 15% of meer aan jaarlijkse rente in rekening brengt en u een persoonlijke lening kunt scoren tegen een rentepercentage van 10%, zal uw schuld aanzienlijk goedkoper en gemakkelijker af te lossen zijn.

2. Een nieuwe lening kan uw maandelijkse betalingen op bestaande schulden verminderen

Niet alleen kan een nieuwe persoonlijke lening uw schuld op de lange termijn goedkoper maken, maar het kan ook uw maandelijkse betalingen verlagen in de volgende drie scenario’s:

  • Als u uw rentevoet kunt verlagen. Als u minder rente betaalt, is er elke maand minder geld nodig om de rentekosten te dekken. Als gevolg hiervan kan uw totale maandelijkse betaling lager zijn, zelfs als u dezelfde aflossingstermijn aanhoudt.

  • Als u uw betalingstermijn kunt verlengen. Als u uzelf meer tijd geeft om een schuld af te betalen, betaalt u elke maand minder af aan wat u verschuldigd bent. Houd er rekening mee dat deze aanpak de totale aflossingskosten kan verhogen, zelfs als u de rente op uw schuld hebt verlaagd, omdat u die rente voor een veel langere periode zult betalen. Maar als u uw huidige maandlasten niet kunt betalen en een nieuwe persoonlijke lening zou helpen om ze binnen uw budget te krijgen, is het misschien het overwegen waard.

  • Als u meerdere schuldeisers kunt afbetalen. Als u veel schuldeisers verschuldigd bent, heeft elke schuld waarschijnlijk zijn eigen minimale maandelijkse betaling, en ze tellen allemaal op. Als u een nieuwe persoonlijke lening afsluit om meerdere bestaande schulden af te lossen, kan uw eenmalige maandelijkse betaling lager zijn dan de som van de andere minimumbetalingen.

Als een van deze scenario’s op u van toepassing is , dan loont het de moeite om zo snel mogelijk de mogelijkheid van een nieuwe persoonlijke lening te onderzoeken.

3. Een nieuwe lening kan kosten helpen voorkomen

Als u een maximaal bedrag aan creditcards heeft en u deze niet kunt betalen, krijgt u mogelijk te maken met kosten voor overschrijding en te late betaling. Als u betaaldagleningen heeft afgesloten en dit moet blijven doen om ze terug te betalen, zou u uiteindelijk kosten kunnen betalen voor elke nieuwe lening.

Een nieuwe persoonlijke lening kan u helpen voorkomen dat deze kosten u raken opnieuw en opnieuw. Veel kredietverstrekkers bieden persoonlijke leningen aan zonder opstartkosten, aanvraagkosten of andere kosten vooraf. U kunt uw nieuwe persoonlijke lening gebruiken om uw betaaldagleningen en creditcards af te betalen, en vervolgens gewoon werken aan het afbetalen van uw nieuwe schuld zonder dat u zich elke maand zorgen hoeft te maken over een hoop nieuwe kosten.

Moet je een nieuwe lening afsluiten als je schulden hebt?

Het kan moeilijk zijn om een nieuwe lening te krijgen als je al schulden hebt, vooral als je een lening mist. betaling en uw tegoed is niet geweldig. Daarom kan het belangrijk zijn om snel te handelen om hoogrentende schulden te herfinancieren met een goedkopere lening.

Dus als u een nieuwe lening kunt krijgen tegen een lager tarief, met een lagere maandelijkse betaling, kan dit een verstandige aanpak zijn die u helpt financiële rampen te voorkomen. Zorg er wel voor dat u de nieuwe lening die u aangaat, kunt afbetalen en binnen uw mogelijkheden leeft, zodat u niet verder in de schulden komt dan u in eerste instantie was. Nog meer vragen over alle gegeven informatie? Kijk dan op https://snelzonderbkrlenen.nl/ voor meer uitleg en artikelen.

https://leningmetbkr.com/leningen/100-euro-lenen//