Hillaktief
Image default
Woningen

Een mantelzorgwoning kopen voor een dierbare

Een mantelzorgwoning kopen doet u wanneer u de zorg voor een dierbare op zich neemt. Waar het voorheen misschien aantrekkelijk leek om de dierbare in huis te nemen, zijn er tegenwoordig betere oplossingen. Zeker wanneer u daar een ervaren expert als Blommers Bouwsystemen B.V. bij betrekt. U kunt dan samen een zorgwoning ontwerpen en deze bouwen op eigen grond. Zo kunt u toch de zorg leveren die nodig is, maar heeft u thuis wel gewoon nog de ruimte voor uzelf. Zoals de zorgbehoevende ook gewoon goede eigen woonruimte heeft. Natuurlijk is het wel zo dat niet zomaar elke woning geschikt is.

Maatwerk in woningbouw verzorgen

Het kopen van een mantelzorgwoning vraagt om maatwerk. De zorgwoning moet aan specifieke kenmerken voldoen. Dit is juist ook het vlak waarop de specialist van waarde is. Door de specifieke kennis over zorgwoningen is een woning te ontwerpen die precies past bij de behoefte. Het is fijn om te weten dat op alle vlakken gezorgd kan worden dat uw dierbare van u de zorg krijgt die nodig is. Waarbij u dan ook alles voorhanden hebt om dit te doen. De kennis van hoe een woning ingedeeld en opgebouwd moet worden is dan van grote waarde.

Laat de woning bouwen zonder vergunning

De mantelzorgwoning kopen die u op eigen grond laat bouwen, kunt u doen wanneer dat nodig is. Het is in alle gevallen zo dat u hier geen vergunning meer voor nodig heeft. Dit maakt het dus ook interessanter om de zorg aan huis te gaan leveren. U kunt iemand die heel oud is of die met een specifieke handicap kampt zo een eigen woning geven, maar ook zorgen dat u altijd in de buurt bent om de hulp te bieden die nodig is. Wanneer deze situatie zich voordoet, dan haalt u de expert erbij en zorgt u direct dat er actie ondernomen wordt.

https://www.blommers.nl/