Hillaktief
Image default
Verbouwen

Laat u adviseren over een vergunningsvrije dakkapel voor uw woning

Als u een dakkapel wilt laten plaatsen aan de voorkant van uw woning of aan dakdelen die aan de straat grenzen, dan is het in de meeste gevallen noodzakelijk om een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Het kan veel tijd in beslag nemen tot de aanvraag in behandeling wordt genomen. Sinds oktober 2010 mogen bouwwerken echter tot zestig centimeter vanaf het dakvlak uitsteken. Met de vergunningsvrije dakkapel van BASkapel – die volledig aan deze voorwaarde voldoet – kunt u nu een hele hoop tijd en kosten besparen. Voor deze dakkapel heeft u namelijk geen vergunning nodig én deze wordt binnen één dag geplaatst door vakspecialisten.

Met een dakkapel creëert u ruimte en een mooie lichtinval in uw woning

De dakkappelen van BASkapel worden in eigen beheer ontwikkeld. Dit gebeurt door vakspecialisten in een goed uitgeruste werkplaats. De vergunningsvrije dakkapel beschikt over VELUX-dakramen, wat zorgt voor een sensationele lichtinval in uw ruimte. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen voor de ramen. Bovendien biedt dit de mogelijkheid tot het toevoegen van andere producten van VELUX, zoals raamdecoratie en zonwering. De ramen worden gemaakt met regulier glas, maar u kunt tevens kiezen voor:

  • Veiligheidsglas
  • Geluiddempend glas
  • Zelfreinigend glas
  • Isolerend glas

Vraag een offerte aan voor de plaatsing van deze innovatieve dakkapel

Zo ziet u: de uitvoering van uw dakkapel is helemaal naar wens samen te stellen. Het kan echter zo zijn dat er toch beperkingen voor dakkapellen gelden in uw gemeente, zoals vaak het geval is bij monumentale panden of panden die onder beschermd stadsgezicht vallen. Deze aanbieder raadt u daarom aan om vooraf een vergunningscheck uit te voeren. Op de website van BASkapel vindt u een impressie van de mogelijkheden voor uw woning. Heeft u interesse in het laten plaatsen van een vergunningsvrije dakkapel? Dan luisteren deze specialisten graag naar uw wensen, waarna zij een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

https://www.baskapel.nl/

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met hét Goois bouwbedrijf voor particulieren en bedrijven

Bouwkostenmanagement met behulp van een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam

De rol van de BIM specialist in gebouwbeheer