Hillaktief
Image default
Woningen

Installeren van je keuken met losse keukenkastjes van IKEA

Wil jij een keuken renoveren die je ooit bij IKEA hebt gekocht? Behalve renoveren is het ook heel goed mogelijk om losse keukenkastjes van de IKEA te verwerken in je keukenontwerp. Het is nu gemakkelijker dan ooit om een unieke designkeuken te creëren. Je doet het samen met Ostoya Furniture. Dit bedrijf heeft een enorm aanbod fronten, handgrepen, werkbladen en laden. Er is iets te vinden voor ieder type keuken, dus ook voor die van jou. Laat je droom uitkomen en ontwerp je ideale droomgarderobe of -keuken. deze keukenexpert koppelt je aan een eigen interieurontwerper met vele jaren ervaring. Deze weet exact wat mogelijk is op het vlak van vormgeving en ergonomie. In overleg met jou wordt een plan opgesteld dat vervolgens ten uitvoer kan worden gebracht. Het ontwerp is pas klaar als jij tevreden bent.

Bescheiden kosten

Een keuken renoveren via IKEA is goedkoper dan je denkt: het kost slechts 295 euro. Voor die prijs kunnen alle mogelijke losse keukenkastjes van IKEA in het ontwerp worden verwerkt. Je keuken renoveren met IKEA is niet duur: je betaalt een vaste prijs voor de service. Het vormgevingsproces is all-inclusive. Dat houdt in dat je een compleet ontwerp krijgt voor een garderobe of keuken: alles is van A tot Z in de puntjes verzorgd. Je krijgt niet alleen advies over het gebruik van materialen en kleuren, je wensen worden ook uitgebreid in kaart gebracht. Het combineren van losse keukenkastjes van IKEA gaat soepel, vlekkeloos en snel.

Ontdek de unieke renovatiemogelijkheden

Kies je voor een grote ingreep of een kleine? Een keuken renoveren met IKEA betekent dat er verschillende materialen van IKEA in het ontwerp worden toegepast. Zo kun je talloze losse keukenkastjes van IKEA gebruiken in je nieuwe keuken. De ingreep hoeft niet groot te zijn, zolang deze maar productief is. Mogelijkheden tot innovatie en vernieuwing zijn vrijwel onbeperkt. Neem snel een kijkje op de website van Ostoya Furniture.