Hillaktief
Image default
Mode en Kleding

3 tips voor een avondje bankhangen

3 tips voor een avondje bankhangen

Ken je dat gevoel, dat je na een dagje werken of fanatiek te hebben gesport even helemaal nergens zin meer in hebt? Hoe fijn is het dan, dat je zonder dat je aan iemand verantwoording hoeft af te leggen, gewoon even helemaal niets hoeft te doen. Een avondje bankhangen klinkt je dan waarschijnlijk als muziek in de oren. Vooral na een dag hard werken of een flinke workout, is het voor de meeste vrouwen een hele bevrijding wanneer ze zich zelfs eindelijk mogen ontdoen van hun bh. Het maakt dat niet eens zozeer uit of het gaat om een normale bh of een speciale sport shock absorber bh. Het gevoel van vrijheid is voor de meeste vrouwen onbeschrijfelijk. Vooral wanneer je op jezelf woon of samen met je partner, hoef je niet bang te zijn dat er iemand binnenkomt. In dit artikel geven we je 3 tips voor een optimaal avondje bankhangen.

Film of serie

Een avondje bankhangen kan natuurlijk niet zonder je favoriete film of serie. Zorg er dus voor, dat wanneer jij vooraf voor jezelf bepaald wanneer je een avondje helemaal niets gaat doen, je alvast een paar series of film voor jezelf in je notities hebt opgeslagen, zodat je niet eerst je tijd verdoet aan het zoeken naar een geschikte film of serie. Door gedurende het jaar door bepaalde adviezen voor leuke films of series in je telefoon op te slaan, kun je deze wanneer het daadwerkelijk nodig is, eenvoudig raadplegen.

Kleding

Een relaxt avondje bankhangen, dat doe je natuurlijk niet in je spijkerbroek, blouse of panache sport bh. Een sport legging met een lekkere warme dikke trui is dan natuurlijk een veel betere optie! Zorg er dus altijd voor, dat wanneer jij weet wanneer je alleen of samen met je partner een avondje bankhangen hebt geplant, jullie je beide outfit klaar hebben liggen. Dit kun je natuurlijk op de avond zelf doen, maar ook is het verstandig om alles alvast klaar te leggen als je toch weet wanneer je zo’n avondje hebt geplant.

Iets lekkers

Een avondje bankhangen kan natuurlijk niet zonder een lekker hapje en een drankje. Toch is het wel raadzaam in plaats van een hele zak chips te pakken, een beetje in een bakje te doen. Doordat je vaak helemaal mee wordt gezogen in de film of serie, zal je voor je het doorhebt de hele zak naar binnen hebben gewerkt. Dat is voor een keer natuurlijk niet zo erg, maar erg gezond voor je is het niet.