Hillaktief
Image default
Mode en Kleding

Kom shoppen in deze kleding shop

Jensen is een kleding shop die te vinden is in de grote steden van Friesland. Al meer dan 20 jaar zijn deze winkels hier te vinden. Er is hier een zeer groot assortiment te vinden aan mooie kleding volgens de laatste kledingtrends. Dames, heren, maar ook voor de kinderen zijn hier genoeg leuke kleding trends te vinden. Er is hier kleding van diverse merken te vinden. Merken zoals:

  • Dem Bard & Stonecast
  • Jacqueline de Yong & SO SOIRE
  • Persival
  • D-ZINE

Er zijn hier genoeg collecties te bewonderen en te koop. Iedereen in een gezin zal hier zeker kunnen slagen. Omdat alle trends hier op de voet gevolgd wordt kan je ervan uitgaan dat hier altijd de laatste mode te vinden is. 

Mooie kleding online bestellen

Begrijpelijk dat niet iedereen in of in de buurt van Friesland woont. Het is dan fijn om te weten dat bij Jensen kleding shop ook online een bestelling geplaatst kan worden. Voordeel is dat je thuis rustig door het geweldige assortiment heen kan scrollen. Zodra je leuke kleding hebt gevonden kan je op bestellen drukken. Een bestelling wordt binnen 2-5 werkdagen verzonden. 

Blijf ook op de hoogte van de nieuwste trends en de mooiste kleding welke hier bij Jensen te bestellen is. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis zo geen nieuwtjes meer, of wordt lid van de Jensen Family Member. Hiermee krijg je persoonlijke korting op jouw aankopen. Zo krijg je extra korting op special member dagen en veel meer. Bekijk het assortiment op deze website en profiteer van 10% korting op de eerste bestelling.