Hillaktief
Image default
Mode en Kleding

Een tas cadeau doen, ook voor mannen

Een tas cadeau doen, ook voor mannen

Een tas is iets dat niemand kan missen. Iedereen heeft wel een of meerdere tassen waar regelmatig gebruik van gemaakt wordt. Ook mannen maken wel gebruik van tassen, alleen dan wel andere tassen als waar de vrouwen gebruik van maken. Zou je iemand en in het specifiek mannen een tas cadeau kunnen doen? Lees in deze blog alles over het cadeau doen van een tas aan mannen. 

Welke tassen zou je cadeau kunnen doen aan een man?

Als je op zoek gaat naar een tas voor een man dan zou je verschillende soorten tassen kunnen bedenken die je dan cadeau zou willen doen. Een van de meest voor de hand liggende tassen waar je dan aan zou denken zijn dan weekendtassen, maar niets is minder waar.

Een weekendtas neem je mee als je voor minimaal een paar dagen de stad uit wil gaan. 

Maar echt praktisch is het niet. Je zou beter kunnen denken aan een iets kleiner soort tas die je dan vaker zou kunnen gebruiken. Als je denkt aan een kleinere tas, zou je kunnen kiezen voor rains tas. Dit is een klein soort tas dat je over je schouder heen kan dragen. Voor en man geeft het ook nog eens een hele stoere uitstraling. 

 

Wat is de meest veilige tas die je zou kunnen geven?

Een van de meest veilige tassen die je zou kunnen geven is een anti diefstal rugzak. Deze rugzakken zijn zo gemaakt dat je de ritsen en naden van de ingangen niet kan vinden. Daarbij zijn er ook nog eens van een materiaal gemaakt dat heel lastig open te snijden is. Als je veel met het openbaar vervoer reist, is dit zeker de meest ideale tas.

 

Ook als je een dagje weg gaat naar een leuk uitje waar veel mensen koken is een anti diefstal rugzak echt ideaal. Je kan deze ook voor op je buik dragen, zodat je alsnog wel goed in de gaten kan houden of er mensen zijn die iets ongeoorloofd uit je tas willen halen.

 

Wat nemen mannen allemaal mee in hun tas?

In vergelijking met een vrouwentas zul je verwachten dat een mannentas veel minder chaotisch zal zijn als die van een vrouw. In de mannentas vind je vaak alleen maar praktische zaken als een laptop of iPad en opladers. Een bijbehorende headset, kauwgom en een lekker luchtje of deodorant en wat kleingeld. Zo zie je maar dat een mannentas minder chaotisch is als de tas van een vrouw.