Hillaktief
Image default
Mode en Kleding

Kinderen gedragen zich steeds beter

Vroeger waren de dagen dat kinderen de kast openden, willekeurige kledingstukken eruit trokken en zo de grote open wereld in gingen. Vandaag de dag is dat niet meer zo. Kinderen hebben stijl, soms nog meer stijl dan hun ouders. Ze kleden zich goed en voelen zich nog beter. Onderstaand zullen wij een paar voorbeelden noemen waarin te zien is dat kinderen tegenwoordig bewuster bezig zijn met het leven om hun heen dan dat wij dat vroeger waren.

Fashion sense

Zoals hierboven al gemeld, kinderen kleden zich gewoon beter anno 2022 dan dat kinderen dat deden in 2000. Ze dragen designer merken zoals NIK&NIK en kijken met alle liefde de ene na de andere fashion vlogger.

Bewust over het milieu

Kinderen worden vanaf een steeds jongere leeftijd zich bewust van het milieu. In tegenstelling tot 50 jaar geleden is het nu doodnormaal voor een kind om afval te scheiden. Kinderen van 12, zoals Greta Thunberg, spreken de UN aan tegen klimaatvervuiling. De jeugd van tegenwoordig is zeer bewust bezig met het verbeteren van de fouten van de generaties voor hun en daaruit zouden wij allemaal een les kunnen trekken.

Roken is passé

Waar vroeger er nog sporadisch kinderen op de basisschool waren die rookte en op de middelbare school al volop gerookt werd, is dat nu zo goed als uitgestorven. Dit kan aan meerdere factoren liggen:

  • De simpelweg veel hogere prijs voor sigaretten. Iemand die 10 jaar geleden begon betaalde € 3,80, voor eenzelfde pakje betaal je nu al gauw € 8.- of meer
  • Het is simpelweg niet ‘cool’ meer om te roken, het imago is veranderd
  • Net zoals eerder al gemeld, het is ook niet goed voor het milieu waar kinderen bewust mee bezig zijn

Wat de reden ook is, elke reden is goed om niet te roken als kind.

 

https://konceptstore.nl/collections/nik-nik