Hillaktief
Image default
Financieel

Het vergelijken van creditcards

Vergelijk creditcards en hun aanbieders

Heel simpel, creditcards zijn erg handig om in de portemonnee te hebben. Je kunt er wereldwijd mee betalen. Van reizen door een exotisch land tot bestellen in een buitenlandse online winkel. Natuurlijk kun je bij je eigen bank een creditcard aanvragen, maar er zijn ook andere aanbieders mogelijk. Via Creditcards-vergelijken.com kun je de diverse aanbieders in één oogopslag vergelijken. Ook wordt er op Creditcards-vergelijk.com ingegaan op de verschillende type creditcards. Zo zijn er toch meer aandachtspunten dan je wellicht gedacht had. Tijd om het eens rustig uit te zoeken

 

Prepaid versus normale creditcard

Als je een creditcard aanschaffen wilt, kun je kiezen tussen de prepaid en normale creditcard. De website financeinfo.nl/creditcards/prepaid-creditcard/ gaat uitgebreid op de twee soorten. In theorie kun je met een normale creditcard blijven betalen zodra je het in huis hebt. De rekening komt namelijk pas achteraf. In principe is er dus sprake van een lening. Bij prepaid creditcards stort je van tevoren een bepaald bedrag op de kaart. Op deze manier kun je overal betalen, maar houd je je uitgaven onder controle.

 

Veiligheid van een creditcard

Tevens gaat www.financeinfo.nl/creditcards/prepaid-creditcard/ in op de veiligheid van betalen met een creditcards. Betalen met een creditcard is heel veilig, maar wat als je de kaart kwijtraakt of het gestolen is? Als dit voorkomt, is het belangrijk om direct contact op te nemen met je bank of aanbieder om de creditcard te laten blokkeren. Ook is het belangrijk om te weten wat er gebeurt als er ongewenste afschrijvingen worden gedaan. Dit weet je pas achteraf, dus je moet kunnen bewijzen dat jij het niet was.