Grote maten jackets bestellen?

Grote maten jackets is gebaseerd op verschillende soorten jassen in verschillende ontwerpen. Grote maten jackets werkt samen met een bedrijf uit Nederland voor het maken van custom jassen voor jongeren die het extra erbij willen. Ons doel als grote maten jackets zijnde, is om niet zomaar een jas te verkopen aan jullie maar wij willen een unieke jas voor jullie aanbieden. Bij Grote maten jackets komen veel studenten om nieuwe jassen aan te schaffen. De reden waarom wij zoveel studenten als klant krijgen is omdat jassen van Grote maten jackets zijn altijd verkrijgbaar tegen een hele goede prijs. Prijs bij Grote maten jackets kan verschillen per jas.

Hoe valt de maat van de grote maten jackets?

Bij de custom jassen kom vooral een beetje hoger uit dan bij de normale. Als iemand een speciale jas wilt dan moet degene eerst zich aanmelden via onze website. Op Grote maten jackets site staat een formulier online voor speciale jas met je eigen ontwerpen kunst. Deze formulier wordt doorgestuurd naar onze design afdeling en Grote maten jackets’ design afdeling gaat een afspraak inplannen met de klant om alles nog een keer overleggen. Bij deze gesprek praten we altijd over welke jas, stof, design en kleur van de jas. Meestal vindt dit gesprek binnen 1 weekje plaats bij onze kantoor. De duurtijd van gesprek over speciale jassen van Grote maten jackets ligt aan wat voor jas en ontwerp de klant zelf wilt. We bieden ook paar andere mogelijkheden aan degene.

Korting op uw aankoop

Grote maten jackets biedt gratis verzending, extra korting en paar andere acties, bijvoorbeeld: 10% off bij de volgende aankoop. Grote maten jackets probeert om een goede relatie tussen bedrijf en de klant vast te leggen voor de heden en de toekomst. Wij garanderen je dat je altijd bij ons terug komt als je onze werk ziet. Naast speciale jassen verkopen we ook gewoon normale jassen in alle soorten en maten. Onze jassen staan online op de website van Grote maten jackets. De klantenservice van Grote maten jackets staat 5 dagen per week van 8 tot 5 op antwoord voor alle klanten. Zijn er nog vragen die niet in deze tekst beantwoord zijn, dan kun je ons altijd een mail sturen, bellen of zelf langs komen bij Grote maten jackets. We zien uw reactie graag zo spoedig tegemoet.

https://www.zizzi.nl/bovenkleding/jackets