Hillaktief
Image default
Verbouwen

De dakleien van deze specialist zijn geschikt om te leggen op een hellend dak

Leisteen is al jaren een populair product voor de bedekking van daken. Het gaat namelijk ontzettend lang mee en het heeft een elegante uitstraling. Heeft uw huis of pand een hellend dak of een lage dakhelling? Dan is leisteen vanwege zijn gewicht en broosheid helaas niet geschikt. De BTL- of Tapco Classic kunstlei van Ikking Group is in dit geval dé oplossing. Door deze dakleien te leggen, creëert u een dak met dezelfde uitstraling als traditioneel leisteen. Daarnaast profiteert u van nog veel meer voordelen.

Wat zijn de voordelen van BTL en Tapco Classic kunstleien?

Met de producten van Ikking Group laat u dakleien leggen die extra voordelen bieden ten opzichte van traditioneel leisteen. Zo zijn beide kunstleien lichter van gewicht, waardoor ze eenvoudig gemonteerd worden op het dak. Daarnaast is de BTL-kunstlei kleurvast en beschikbaar in zeven verschillende kleuren. Zo vindt u altijd een kleur die bij uw woning of pand past. Bovendien splijten of breken deze leien niet en zijn ze stormvast. Net als de BTL-kunstlei, heeft de Tapco Classic-lei dezelfde uitstraling als een authentieke lei, maar kan deze in de loop der jaren wel wat verkleuren. Bij deze soort lei heeft u wel meer keuze; deze is namelijk in twintig verschillende kleuren beschikbaar. Maak uw woning bijvoorbeeld af door te kiezen voor Brick Red, Chestnut Brown, Sage Green of Ash Grey. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ontvang veertig jaar garantie op uw aankoop

Kiest u ervoor om dakleien van BTL of Tapco Classic op uw hellend dak te leggen? Dan ontvangt u veertig jaar garantie op uw aankoop. Daarnaast zijn beide kunstleien voorzien van klasse A-brandpreventie en klasse vier hagelinslag-classificatie. Zo bent u verzekerd van een prachtig dak dat optimaal beschermd. Bovendien is uw aankoop duurzaam en milieuvriendelijk, want beide leien worden geproduceerd met grondstoffen die recyclebaar zijn. Bekijk de website van deze specialist voor het gehele aanbod aan kunstleien.

https://ikking.com/

Gerelateerde artikelen

Contactlijm is relatief simpel om mee te werken

Laat u adviseren over een vergunningsvrije dakkapel voor uw woning

Maak gebruik van dit ervaren kitbedrijf