Hillaktief
Image default
Auto’s en Motoren

Bij dit autobedrijf in Lopik kunt u terecht voor de beste auto’s!

Is uw oude auto zó beschadigd dat u dringend op zoek bent naar een nieuwe? Of wilt u simpelweg een keer een ander model? Bij Autohuis Benschop bent u aan het goede adres. Dit autobedrijf in Lopik biedt een groot assortiment aan auto’s, zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Het bedrijf is gespecialiseerd in Volkswagens, maar biedt ook auto’s van merken als Škoda, Audi en Seat.

De geschiedenis van dit bedrijf

Autohuis Benschop is een bedrijf met een lange en rijke geschiedenis. Het is al in 1983 opgericht. De passie van de medewerkers, is er echter niet minder om geworden en het bedrijf heeft in de bijna veertig jaar dat het bestaat zeker niet stilgezeten. Elke dag ontwikkelt het autobedrijf in Lopik zich weer. Sinds 1997 specialiseert het zich in Volkswagens en in 2011 vond er een belangrijke uitbreiding plaats. Sindsdien is het aanbod aan personenauto’s enorm gegroeid, evenals de onderhoudsservice die het autobedrijf in Lopik biedt.

Een reparatie of onderhoudsbeurt plannen

Naast de verkoop van personen- en bedrijfsauto’s, bent u bij het bedrijf aan het juiste adres voor het onderhoud aan uw auto. De medewerkers weten precies wanneer welk onderhoud uitgevoerd moet worden, en zullen u hier ook van op de hoogte stellen. Ook voor een apk kunt u hier terecht. Heeft u schade aan uw auto? Dan kan dat gerepareerd worden door de beste monteurs. Bij de reparatie wordt gebruik gemaakt van de officiële materialen en gereedschappen van het automerk.

Ontdek de uitstekende service

Het autobedrijf in Lopik staat bekend om zijn betrouwbaarheid. De medewerkers komen altijd hun afspraken na en doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Bovendien werken ze erg snel. Ook de prijs is uitstekend. Aangezien er veel tweedehands auto’s worden aangeboden, kunt u bij het bedrijf een auto voor een prikkie kopen. De kwaliteit blijft goed, omdat het gaat om jonge modellen met een lage kilometerstand, die in principe zo goed als nieuw zijn.