Hillaktief
Image default
Auto’s en Motoren

Paruzzi: de nummer 1 voor VW Classic-fans!

Het Paruzzi team neemt zijn business serieus. Jij als klant op zoek naar VW Kever onderdelen bent Koning! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het Paruzzi Help Center in het leven geroepen. Zie het als een klantenservice, vraagbaak en contactcentrum ineen. Je kunt er aankloppen met vragen over producten uit het assortiment. Zit je met een technische kwestie waar je niet uitkomt? De Paruzzi-medewerkers helpen je. Gegevens over je bestelling kun je ook opvragen. Het Help Center is op werkdagen en op zaterdagochtend bereikbaar. Je kunt bellen (0113-503555) en mailen. Langskomen is ook mogelijk. Je komst aankondigen, wordt op prijs gesteld. Je vindt Paruzzi aan de Kreeft 16 in Yerseke.

Stel je hebt een nieuwe Kever versnellingsbak nodig. Een vraag die dan relevant is: ‘Hoe weet ik of de versnellingsbak die ik online zie staan geschikt is?’ Als je al zoekende gebruikmaakt van het VW type filter zie je alleen parts voor dat specifieke type. ‘Kan ik nog wijzigingen aanbrengen na het bestellen?’ Als jouw order nog niet verwerkt is, kan dat. Maar bedenk dat de verwerkingstijd relatief kort is. Ben je te laat dan kun je alsnog een tweede bestelling doen. ‘Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelde onderdelen binnen heb?’ In de meeste geval de eerstvolgende werkdag of de dag daarna. Dit is afhankelijk van de voorraad. Of iets voorradig is, staat online vermeld. ‘Hoe zit het met de garantie?’ In principe krijg je op alle producten fabrieksgarantie. Voor uitzonderingen verwijzen we je naar de website van Paruzzi.

Paruzzi, daar kun je op vertrouwen

Paruzzi is een betrouwbare leverancier. Elk onderdeel wordt voor verzending naar de klant getest in de werkplaats. Er worden alleen topmerken verkocht. Waaronder het authentieke VW Classic Parts. Items van dit label komen rechtstreeks uit Duitsland. Het is ook mogelijk om zelf, via Paruzzi, direct uit de Duitse magazijnen te bestellen. Je kunt daarbij zoeken op:

-het originele VW-nummer;

-via subgroepen;

-de omschrijving in het Duits;

-een Engelse beschrijving.

In totaliteit bevat de VW Classic Parts collectie meer dan 40.000 onderdelen voor de klassieke lucht- en watergekoelde Volkswagens.

https://www.paruzzi.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Mercedes Sprinter als zakelijke leaseoptie

APK camper

Mazda CX-5 kopen?